Ja ostatnio miałem poziom 1200,to mega wysoki,chociaż nie czuje wogóle, że mam aż taki wysoki.
Biorę sulpiryd już 20 lat,z przerwami,I teraz nie wiem czy dalej brać sulpiryd, z taką prolaktyna.
Biorę jeszcze wenlafaksynę 225mg
Pregabalina do 400mg
Mirtazapina 30mg.
Wszystko na depresje,I nerwicę lękową.
Myślicie że sens jest brać ten sulpiryd,przy takiej prolaktynie?
?
Walcz o cabaster agonista dopaminy, witamina b6 , agonisty d2 sa tez inne leki
Poczytaj. Nie jestem ekspertem ale rzucam pomysl .
Dostinex, norplocac, castagnus
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Dawka 50x2
Czy w takich dawkach lek może mieć wpływ na wagę ciała ? Boje się utycia
Ja biorę amisulprydu 200 mg, w tej dawce mnie wycisza, trochę łagodzi emocje i chyba lekko przeciwlękowo działa.
Masz odpowiedź kilka postów wyżej. ZAPRZESTAŃ zaśmiecania forum poprzez pisanie tego samego 3 razy jednego dnia, w przeciwnym wypadku pójdziesz na odpoczynek. @V44
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.