Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Niestety zgadzam się z tą prolaktyna.
Ja ostatnio miałem poziom 1200,to mega wysoki,chociaż nie czuje wogóle, że mam aż taki wysoki.
Biorę sulpiryd już 20 lat,z przerwami,I teraz nie wiem czy dalej brać sulpiryd, z taką prolaktyna.
Biorę jeszcze wenlafaksynę 225mg
Pregabalina do 400mg
Mirtazapina 30mg.
Wszystko na depresje,I nerwicę lękową.
Myślicie że sens jest brać ten sulpiryd,przy takiej prolaktynie?
  • 5206 / 922 / 0
A.noe probowales zbic tej prolki
?
Walcz o cabaster agonista dopaminy, witamina b6 , agonisty d2 sa tez inne leki
Poczytaj. Nie jestem ekspertem ale rzucam pomysl .
Dostinex, norplocac, castagnus
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2814 / 365 / 0
O cabaser bardzo latwo dostać akurat bo sam czasami uzywam
  • 34 / 2 / 0
Siema , magik mi przepisal do snri na głównie somatyke
Dawka 50x2
Czy w takich dawkach lek może mieć wpływ na wagę ciała ? Boje się utycia
  • 114 / 6 / 0
Prolaktyna mocno skoczy, a wtedy dużo łatwiej się tyje. Niestety gdyby nie skoki prolaktyny ten lek byłby genialny.
  • 66 / 2 / 0
Chciałabym zapytać jaka jest różnica między sulpiryd a ami chodzi mi o działanie przeciwdepresyjne I aktywizujacy który jest z tych leków skuteczniejszy i w jakich dawkach ?
  • 1675 / 270 / 0
Mnie sulpiryd bardziej stymulował niż amisulpryd ale każdy może mieć inaczej, to podobne leki. Amisulprydu bierze się dawki 50-100 mg na aktywizację i depresję, sulpiryd 2 razy większe.
Ja biorę amisulprydu 200 mg, w tej dawce mnie wycisza, trochę łagodzi emocje i chyba lekko przeciwlękowo działa.
  • 66 / 2 / 0
To jaka jest najlepsza dawka sulpiryd aby działała aktywizujaco I przeciwdepresyjne?
  • 963 / 17 / 0
Czy sulpiryd powoduje tycie od samego leku?

Masz odpowiedź kilka postów wyżej. ZAPRZESTAŃ zaśmiecania forum poprzez pisanie tego samego 3 razy jednego dnia, w przeciwnym wypadku pójdziesz na odpoczynek. @V44
  • 86 / 8 / 0
Jak się sprawdza 50mg na nerwy doraźnie?

I czy kłóci się z paroksetyną Pregabaliną i Propranolonem?
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.