Pierwszy raz miałem styczność z piko 14 lat temu , a od 10 lat jest ze mną na codzień . Najdłuższa przerwa trwała kilka dni , w których dużo spałem, byłem lekko nerwowy i ogólnie bez życia, ale znośnie . Stać mnie na zakup tego wiec nigdy nie potrzebowałem chodzić i kombinować, kraść, wynosić z domu żeby mieć piko . Dziennie potrzebuję od 0.3g/0.5g do 0.7g przy czym pierwsza kreska to 3/4 podanych wyżej wartości. 90% ludzi nigdy nie pomyślało, że mogę zażywać narkotyki. W wieku 34lat mam wszystkie zęby, a jedyny zepsuty ząb to ósemka. Wciągam tylko w nosa .
przeniesiono do wątku głównego - WRB
1 jak dodać post
2 Czemu po metamfetamine uwidaczniają się niebieskie żyły wewnątrz dłoni?
metamfetamina wciągana nosem żadnych iniekcji nigdy nie było
Czemu niebieskie? Sam nie mam pojęcia - być może Ci się wydaje, że mają one taki odcień. Zrób zdjęcie i pokaż.
Co do wyskakiwania żył, to na pewno jestem pewien, że spowodowane są dużym ciśnieniem, a przy okazji jak masz niską wagę, to widać je jeszcze bardziej.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.