4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Spotkał się ktoś kiedyś że smakowym mefem? W kryształkach bezwonny po pokruszeniu poczułem jakiś słodki zapach nie wiem z czym to skojarzyć najbliżej temu chyba do jakiejś wanilii. Kryształki lekko przezroczyste z białym nalotem. Przy spływie też czuc coś lekko słodkiego. WLKP
  • 72 / 15 / 0
@oooizneb
Katar to reakcja obronna organizmu na podrażnienie śluzówki nosa. Gdy śluzówka zostaje uszkodzona, organizm włącza mechanizmy obronne, aby zminimalizować szkody.
Śluz pomaga w usuwaniu zanieczyszczeń, bakterii i innych substancji drażniących.
Jakbyś podrażnił sobie śluzówkę np wykałaczką czy jakkolwiek, to śluzówka nosa również uruchomi tą reakcje ,,obronna"
Jak walisz Sniff, to potrzymaj na śluzowce trochę i używaj np wody Morskiej. Wyplukuj i smarkaj nos przed dorzutkami.
  • 3 / / 0
Zastanawiam sie czy jak posypie se pol grama to jest to mozliwe w ogole zeby to wciagnac? ktos tak kiedys zrobil?
  • 14 / / 0
@LarrySkurka
Smakowy to może nie, ale mi podsiada to takim anyżem. Krysztaly dośc twarde przezroczyste bezwonne z białym nalotem.
Sprzedane jako 4mmc, klasyk, moze byc cokolwiek. Bobmka 150mg robi przyjemnie i trzyma do 2h.

Czym jest ten biały nalot? Wiem ze jak zostawie luzem gdzieś to potem taki krysztal caly biały sie robi.
  • 3180 / 895 / 5
12 maja 2024emilianoes pisze:
Zastanawiam sie czy jak posypie se pol grama to jest to mozliwe w ogole zeby to wciagnac? ktos tak kiedys zrobil?
Jak początek wieczoru to tak, tylko jak musisz walić 500mg na raz to chyba czas na przerwę.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 248 / 84 / 0
Jest to możliwe, jak najbardziej xD Tylko z tym trzeba bardzo uważać, jak masz problemy z sercem np. to nie polecam walić takiej ilości na raz- ja myślałam, że serce mi wyskoczy zaraz, a ręce trzęsły mi się tak, że nie byłam w stanie nic utrzymać.
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
A z czym nie wolno łączyć?
  • 3 / / 0
macie jakies sposoby zeby nie miec az tak w chuj kataru po sniffowaniu? nie biorac pod uwage innych sposobow przyjmowania. jak wale to po pewnym czasie mam kompletnie zatkana dziurke i nic nie moge z tym zrobic, odtyka sie dopieo bo 30minutach/godzinie
a pod wieczor to juz w ogole najgorzej bo wtedy dziura tak zatkana ze zadne powietrze nie przechodzi.
A i czy sposob w jaki kreska jest ulozona ma cos do zatykania sie nosa? np. gdy jest krotka ale gruba i wysoka to zatyka bardziej a gdy jest w chuj cienka to mniej zatyka?
  • 3180 / 895 / 5
@emilianoes
Jak zajebiesz to po 15 min przepłucz wodą. Zmocz palce albo wlej wody do korka od butelki, odchyl głowę do tyłu i w obie dziurki wlej/wkropl. Będzie instant spływ. Powtórz aż stwierdzisz, że czysto/Ok.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1907 / 432 / 4
jest możliwe... ale "fazowo" beznadziejne jeśli chodzi o oczekiwane efekty
po prostu zatykasz nos towarem

dla upartych, choć takie dawki odradzam
lepszą decyzją jest ogarnięcie sniffem 200-250mg, a resztę zapodać oralnie
18 maja 2024Marinapragnie pisze:
A z czym nie wolno łączyć?
z innymi stimami , zwł w dużych dawkach
noradrenalina = tachykardia, ciśnienie i zbijanie systemu = koniec zabawy
serotonina = wymioty, śpiączka, zespół ZS
to samo tyczy się kofeiny czy choćby tauryny, która znaleźć można nawet w suplach, które zapodajemy w ramach dbania o zdrowie.

mefedron to na tyle pełny specyfik, że dawka oraz droga podania praktycznie wyznaczają nam kierunek doznań
DXM
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.