29 marca 2024tomalblade pisze: wit D3 K2 - 2000j to dawka śmieszna i nie mająca żadnego sensu - minimum 20 000j dziennie - polecam z firmy Podkowa
a jeszcze lepiej zrobić sobie badanie z krwi na wit D3 25OH i wtedy dobrać suplementację - jak będzie tragicznie nisko to jeb.nąć 50 000j przez jakiś czas/znowu zbadać i dalej działać
Kto chce niech bierze.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
29 marca 2024elcamino pisze: Jaki polecacie spalacz? Tak żeby jak najmniej siły i mięśni spadło ale żeby tłuszcz spalić?
02 kwietnia 2024elcamino pisze: @FAMAS1980 mialem na myśli bardziej środki stosowane przez kulturystów. obecną dietę i ćwiczenia mam zajebiscie ułożoną pod masę tylko aktualnie zrobiłem sobie przerwę od nadwyżki kalorycznej i tak czy inaczej nie mogę zejść poniżej tych ~16-17% tkanki tłuszczowej, chce dalej robić masę ale nie chce zwiększać % tkanki tłuszczowej, najlepiej żeby zejść tak do ~8-10% tylko nie wiem czy jest sens teraz z tym schodzić jak nie osiagnelem jeszcze masy docelowej
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.