29 marca 2024tomalblade pisze: wit D3 K2 - 2000j to dawka śmieszna i nie mająca żadnego sensu - minimum 20 000j dziennie - polecam z firmy Podkowa
a jeszcze lepiej zrobić sobie badanie z krwi na wit D3 25OH i wtedy dobrać suplementację - jak będzie tragicznie nisko to jeb.nąć 50 000j przez jakiś czas/znowu zbadać i dalej działać
Kto chce niech bierze.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
29 marca 2024elcamino pisze: Jaki polecacie spalacz? Tak żeby jak najmniej siły i mięśni spadło ale żeby tłuszcz spalić?
02 kwietnia 2024elcamino pisze: @FAMAS1980 mialem na myśli bardziej środki stosowane przez kulturystów. obecną dietę i ćwiczenia mam zajebiscie ułożoną pod masę tylko aktualnie zrobiłem sobie przerwę od nadwyżki kalorycznej i tak czy inaczej nie mogę zejść poniżej tych ~16-17% tkanki tłuszczowej, chce dalej robić masę ale nie chce zwiększać % tkanki tłuszczowej, najlepiej żeby zejść tak do ~8-10% tylko nie wiem czy jest sens teraz z tym schodzić jak nie osiagnelem jeszcze masy docelowej
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.