- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
300mg efedryny + 600 pregi;
"a chuj,prawie po 16 latach skminiłem sobie 3 paczki Tussipectu po 20 tab ( 300mg efki w każdym opakowaniu )
Poszło teraz 15 tabsów i robie crash testy. Lek ten jest co prawda na reckę ale tak lajtową że każdy receptopat wam to wyda odręki.
- Na razie upłęło 0.5h , latają mi ręce i czuje fizyczny przypływ czystej energi... Zaczynam sprzątać chatę+ mam wrażenieże że z wielką lekkością przychodzi mi pisanie tego posta. Lecz nie mam takiej klarowności umysłu jak po fecie.
- Coś czuję że dobrze by to się łączyło z pregabaliną
EdIT: Dojadłem pakę do 300efki i zarzuciłem 600 pregi xD Ciekawe czy odkryję jakąś zajebistą fazę / popierdoli mnie / czy efekty się zniwelują:O Koło14 bd wiedział xD
- muzyki słucha mi się zajebiscie!!!! Im szybsza tym lepsza !! XD
- To też melduję -po 14 się załadowało całe 300 efki. +te 600pregi( przypominam że mam tolerkę zwykły śmiertelnik powinien wziąć max 300) mam faze jakiej jeszcze nigdy nie miałem - mega fizyczny spid połączony z pregowym wyjebaniem. Strasznie mi sie chce jarać ale nie mam czego więc wystrzeliłem po 2 piwerka 9% i dopiero podczas spaceru poczułem się zajebiscie. W tym stanie mógłbym zapierdalać z 30 km i by było dobrze. Muzy się fajnie słucha ale ewidentnie nie mam w bani tego co po spidzie. Ciężko to opisać....+ wszystko spowija taka jasna poświata ;) Dobra teraz raczę się piwerkami :P - Nie dziwię się że ludzie walą efkę do ćwiczeń i na siłkę'
EDIT: Wypiłem dość szybko jednego browca9% - zajebiscię podbił fazę/ zarezonował z pregą. Kurwa noga mi lata jak pojebanemu i mam zajebiste ciary.... Aż zadzwoniłem sąsiada żeby wpadł chociaż na 20 min na faje - gadka się mega kleiła. Gadałem jak bym był trzeźwy ( taki tok myślenia) ale dość szybko i nie dopuszczałem rozmówcy do zdania xD Ogólnie ta faza jest mega pro stworzona do towarzystwa-zjebałem że jestem sam w takim stanie..... KURWA aż palce mnie napierdalają od tego nakurwiania w klawe ;P
Omgggg - udało mi się JEDNEGO PETA wyjanić I TO JEST GAMECHANGER !!!! Jak zajarałem całata efedryna wjechała jakby drugi raz , Mega ciary...... SPID Wszedł na kolejny Bieg !!! kurwa mać xD -morał jest taki że jak będziecie próbować tego mixu to koniecznie zaopatrzcie się w Paczkę szlugów. Brakujący element układanki hehe ;)
15:48 - Faza zaczyna ewidentnie pikować w dół, choć dalej jest zajebiście ;) Jakbym teraz efki dojadł trip pewnie trwał by dalej ale nie mam. Także skupiam się na piwkowaniu i czilu. Za jakieś 2h pewnie benzo wjedzie i lulu ......
ale trip raport wyjebałem - aż sam w siebie nie wierzę ;o
Przeniesiono do działu Miksy — CAF
Czy moge rekreacyjnie raz na jakiś czas wrzucić do tego benzo albo jakiś kryształ?
Przeniesiono do działu Miksy — CAF
80mg oksy o 13 i o 15 zaczęcie konsumpcji na zmianę0.5 fety z 0.5 zioła a w momencie kiedy puszczała feta zajebałem potrójne zaklęcie Patronusa. Pierwszą falą jest zjedzenie 600/750 pregi. To zabija zwała i faza ze scierwa płynie przechodzi w pluszową rzeczywistość alpry. Następnie jak jużjet git wjeżdża jeszcze 1.5mg alpry do 2mg a jak juz sie lezy i jest sie dosłownie gotowym do startu walisz jeszcze na dobitkę 50 kwety . Polecam każdmu hardcorowemu fanowi bomby i przestrzegam każdego niedzielnego gracza przed tym miksem bo może uzależnić i to fest.. Uzależnienie od Gaba krzyżowe można spokojnie postawić na niechlubnym podium najbardziej wpierdalających narkotyków i są to: Opiaty, benzodiazepiny oraz pregabalina dopiero w dalszej kolejności amfetaminy i stymulanty różne.
Scalono
15 lutego 2024WujekMorda pisze: Dzisiaj taki mix wjechał.. konkretny pseudo spidball.
80mg oksy o 13 i o 15 zaczęcie konsumpcji na zmianę0.5 fety z 0.5 zioła a w momencie kiedy puszczała feta zajebałem potrójne zaklęcie Patronusa. Pierwszą falą jest zjedzenie 600/750 pregi. To zabija zwała i faza ze scierwa płynie przechodzi w pluszową rzeczywistość alpry. Następnie jak jużjet git wjeżdża jeszcze 1.5mg alpry do 2mg a jak juz sie lezy i jest sie dosłownie gotowym do startu walisz jeszcze na dobitkę 50 kwety . Polecam każdmu hardcorowemu fanowi bomby i przestrzegam każdego niedzielnego gracza przed tym miksem bo może uzależnić i to fest.. Uzależnienie od Gaba krzyżowe można spokojnie postawić na niechlubnym podium najbardziej wpierdalających narkotyków i są to: Opiaty, benzodiazepiny oraz pregabalina dopiero w dalszej kolejności amfetaminy i stymulanty różne.
Może i mam Rangę Kompetentnego ale w żadnym wypadku proszę was nie powtarzajcie tego mixu jaki tam wyklarowałem.To jest hardcorowe walenie w opór a nie obiadek przy wiaderku u babaci. Treść zamieszczona jako ciekawostka ;)
Jw — czoug
A To jest jeszcze inna przygoda: Przygoda pt "SPIDBALL"
Ale dzisiaj miałem sympatyczny dzionek!! o 13stej poszło 80 mg oksy. I na tej eufori opiatowej pojechałem po półę fetki i półę jazzu. W między czasie se zjadłem jeszcze 375 pregi ( dzienny przydział) zaopatrzyłem się w te dragi i tak zacząłem dojadać co jakiś czas po szczurku przeplatając to wiaderkami. I muszę kurwa przyznać że mi się SPIDBALL prima sort wytworzył w głowie. Naprawdę jak paliłem szlugi to po ciele mi się ciarki euforii rozpierdalały. Nadrobiłem ostatnie produkcje Marvela. Zajebiscie mi się w tym stanie filmy oglądało - immersja 100%.
Potem jak się spid skończył ( w końcu tylko półka ) to dojebałem 600 pregi i jeszcze 40mg oksy. Pizda jest nieziemska. Lecz Przed godzinką poszło 1,5mg alpry celem wieczornego wyluzowania. No i się poluzowałem - teraz idę spać, w tym celu aplikuję jeszcze 50 mg kwetiapiny.I Dopiero jak mi neuroleptyk trzymający fajną synergię z alprą wejdzie to mogę się z czystym sumieniem położyć i oddać wobjęcia Morfeusza.Bez kitu ;)
[i Co Baaardzo ważne dla mnie wszystko się dzisiaj odbywa bez kropli alkoholu. Jest to moje małe zwycięstwo bo alkus ze mnie okrutny - tyle powiem bo nie mam jakoś weny na pisanie o sobie kiedy jestem napierdolony...
To jeszcze prosiłbym dokoptować bo jak widzicie poniosło mnie. ;)
MORDO używaj funkcji edytuj — czoug
Dzisiaj pomieszałem 90 oxy + 375 pregi+ 300mg efedryny.
Zajebisty stan mam opiatowe ciepełko i wyjebke a zarazemcałe ciało mi lata i mam pobudzone od efeki. Na szczęscie tym razem się wyposażyłem w petki i wchodzą jak miód. Oksy + efedryna = Bardzo zacny mix jak będziecie mieli okazję wtłoczyć w siebie coś takiego to serdecznie Polecam !!!
I moje pytanie jest chyba oczywiste: czy z powyżej wymienionych rzeczy cokolwiek z nich nada się do zmiksowania z 2-mmc. które - jak już wspomniałem - samo w sobie ma dość słabe działanie? Które z tych nada się najlepiej, jeśli w ogóle którekolwiek?
Pytam zanim zamówię, może ktoś odpowie jeszcze dzisiaj, tak żebym mógł złożyć zamówienie, to na weekend spokojnie by dotarło.
16:00 - zarzucilem kode dokładnie 2 x 16 tabletek thico po czym lezalem do 17:30 na łóżku słuchając muzyczki, po czym postanowilem isc sie napic z znajomymi poszedlem do sklepu itp.
17:50 - koda jeszcze mnie troche trzymala albo troche bardzo bo moze sie przyzwyczailem juz do fazki troche, ale kupilem sobie 6 deperdasow ktore wypilem dosyc szybko bo w 40min mniej wiecej
Czułem jakby koda zaczela mocniej dzisialac i przebijala faze na alko jakby alko tylko wzmacnialo lode na poczatku a potem to bylem najebany ale nadal czulem mocno kode wiec nwm czy mialem farta albo cos ale nic nie przebilo niczego i koda znowu mocno działała. Po tym polaczeniu stwierdzilem ze przydalo by sie jeszcze cos zarzucic zeby byly moje 3 ulubione urzywki wiec poszedłem po gieta buszka
21:00 nadal bylem w chuj najebany i thico w chuj dzialalo tez czyli super stan po czym zajaralem blancika WOOOOOOW to bylo super chodzac czulem sie dosc dobrze ale jak dotarlem do parku w ktorym zajaralem drugiego bacika tak
21:30 i usiadlem zarzucilem jeszcze 3 snusy i wtedy tak mnie pierdolnelo czylem sie tak w chuuuuuj super chyba najlepsze uczucie w zyciu, sluchalem sobie muzyczki ogolnie kropilo troche ale wtedy bylem w innym wymiarze ja nwm co to bylo stan euforii czy cos ale troche przysypialem i nir moglem soe popatrzec na nic bo strasznie mi sie zle widzialo rozmazany ekran plus moje zrenie mega szpilki cale czerwone oczy ciezko bylo nie zasnac na siedzaca ale to byly takie stany piekne ze nigdy nie czulem sir lepiej chyba napewno to powtórzę ale tak za miesiac zeby tak nie rozpierdalac organizmu haha ale to bylo cos pieknego naprawde. Nwm czy mozna wgl laczyc to wszystko.
23:00 bylem juz w domku ciezko jest wytrzymac i nie zasnac ale jeszcze troche polezalem w tym pieknym stanie euforii po czym zasnalem jak niemowlecie o okolo
23:20 spalem do 11 obudzilem sie z pozytywnym humorkiem mam jeszcze na lufke jedna wiec se chyba zapale, kaca nie mam, Jestem super wyspany. Mega przezycie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mozg-jointy-1000.png)
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-453330.jpg)
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków
Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cocainemountain.jpg)
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy
Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/sejm9.jpg)
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”
Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.