Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Oczywiscie wiem, że to nie zadziała jak ktoś długo i dużo brał, bo ta "redukcja" będzie zbyt gwałtowna, ale przy krótkich ciągach na chłopski rozum to powinno zadziałać, nie? Dobrze kminie czy bajdurze?
Piszesz o krótkich ciągach, ale pytanie co to znaczy. Tydzień, 3 miesiace, czy rok. Jak walisz stosunkowo krótko to warto rzucić tak po prostu, kilka dni rozjebki lekkiej psychicznie i to wszystko. Tylko pytanie co to znaczy krótko.
Jeden duży wrzut diazepamu, o którym piszesz będzie skutkował jeszcze gorszym zejściem. Dobrze piszesz, ze będzie powoli schodziło z organizmu, ale z wiele wyższego pułapu.
Poza tym duża dawka przy schodzeniu brzmi jakoś nie w porzadku, kiedy tu chodzi o to, żeby wziąć najmniejszą możliwą dawkę która pozwoli jakoś funkcjonować. Tyle, żeby tyle żeby nie wyć "kurwa, umieram", ale też tyle żeby nie być wybitnie porobionym.
Trochę ponad tydzień temu odstawiłem do zera po długiej i mozolnej redukcji, jako takich objawów odstawienia nie odczułem w ogóle, mam na myśli te typowe, czyli ból głowy, bezsenność itp, za to po trzech czy czterech dniach od ostatniej dawki zaczęły mi wypadać włosy, wyciągam je garściami podczas mycia głowy i zastanawia mnie, cxy ktoś mógłby mi wytłumaczyć skąd u mnie taki objaw? Zdarzało mi sie tak już ale w trakcie ciągu trwającego dłużej niż pół roku, nigdy po całkowitym zaprzestaniu konsumpcji. Any ideas?
one by one we will take you
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.