Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 554 / 138 / 0
Ja zawsze jak brałem alpre to usypiała mnie jak dziecko.
  • 1 / / 0
Mam do was pytanie czy jest jaka kolwiek szansa na dostanie bad tripa po benzo, czy jedyne ryzyko to blackout?
  • 5396 / 965 / 0
Bad trip po benzo 😂 jest opcja reakcji paradoksalnej że zamiast uspokoić pobudzi, w ulotce clonazepamu też można wyczytać jako skutek uboczny psychoza. Ale są to niezwykle rzadkie zjawiska dotykające może 1:1000
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 1 / / 0
Dzięki że ktoś to napisał go kłóciłem się z ziomkiem czy od benzo można dostać bad tripa ale większość osób zna odpowiedz
  • 327 / 68 / 0
bad trip najwyżej na zasadzie ,że staniesz się apatyczny i nie będziesz czuć ani przyjemności ani na odwrót, taki bezcelowy byt ale nie nazwałbym tego bad tripem.
czas zwolnić
  • 120 / 32 / 0
Swego czasu żarłam Klonazolam, codziennie po 0,5mg. Na początku bajeczka, euforia zbliżona do zwykłych klonów, okres działania podobny i euforyzowalo. Na rowerze rozbujana jak na statku podczas sztormu xD. Jednak po 3miesiacach czar prysnął i przygasł, przy klonach tzf podobnie. Opedzlujesz trzy paki codziennie po 2mg i czar przygasa, euforia zanika, byłam zmuszona zmienić lekarstwo.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 120 / 32 / 0
Spożyłam dostateczną dawencje norflurazepamu, która mnie uspi na kilka godzin. Żeby lepiej usnąć, zajadam kanapeczkę i popijam setką soplicy.
Wstanę za około 4godziny jak zacznie puszczać, dowale kolejna dawkę, dopije piwko i pójdę spać na kolejne cztery godziny.
Żyje w takim trybie od miesiąca.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 5396 / 965 / 0
Ja dziś też raczej przykurwie alpre w ilości 4 tabsów co da 1mg do tego z 450mg pregi i z 15mg olanzapina, koktajl usypiający made in serek mind. Nie mogę już pozwolić sobie na kolejną nockę bez snu a nie chce się spać i czuję się dosyć dobrze teraz.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 2392 / 663 / 0
Schodzi ze mnie oksy,przyjebałem dzisiaj ogólnie w ciągu dnia 150 - głowa mnie boli i mam mega dylemat czy przyjąć jedyneczkę Alperki czy jedyneczkę klona :D Kurva chyba monetą rzucę xD
  • 120 / 32 / 0
Te substancje benzodiazepiny, to jedno z bardziej toksycznych relacji, to znaczy mocy uzależnienia głównie psychicznego.
Mój stan na trzeźwo się ze mną nie zgrywa , zatem modyfikuje się, żeby lepiej się czuć, rozmawiać i jakies emocje wykazywać większe. Ulepsza mi to psychikę, jakim prawem mam się czuć jak gowno, skoro mogę się czuć przyjemnie.
Jestem w to wpierdolona po uszy, ale wywalone. Wolę się czuć bardziej szczęśliwsza, niż mają mnie pochłaniać depresyjne stany.
Moj umysł bez benzo nie potrafi żyć, za bardzo przeciążony.
Pieprzą mnie te ulotki i to jak się powinno stosować. Ja stosuje codziennie, żeby się czuć dobrze. Bo człowiek powinien się czuć dobrze w zakresie umysłowym.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.