Wstanę za około 4godziny jak zacznie puszczać, dowale kolejna dawkę, dopije piwko i pójdę spać na kolejne cztery godziny.
Żyje w takim trybie od miesiąca.
Mój stan na trzeźwo się ze mną nie zgrywa , zatem modyfikuje się, żeby lepiej się czuć, rozmawiać i jakies emocje wykazywać większe. Ulepsza mi to psychikę, jakim prawem mam się czuć jak gowno, skoro mogę się czuć przyjemnie.
Jestem w to wpierdolona po uszy, ale wywalone. Wolę się czuć bardziej szczęśliwsza, niż mają mnie pochłaniać depresyjne stany.
Moj umysł bez benzo nie potrafi żyć, za bardzo przeciążony.
Pieprzą mnie te ulotki i to jak się powinno stosować. Ja stosuje codziennie, żeby się czuć dobrze. Bo człowiek powinien się czuć dobrze w zakresie umysłowym.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.