Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 553 / 117 / 0
04 grudnia 2023SlawomirAnonim pisze:
@Up Nie kpie,skad . Moj post miał charakter trochę prześmiewczy. Możesz sobie nawet ładować po kablach i mi nic do tego. A o pociągu do procentów nie wiedziałem. Takze sorry jeśli mój post Cie uraził.
Twój post był w porządku, czuję się z nim okej. Oczywiście, że w społeczeństwie gdzie na alkohol jest przyzwolenie, osoba z deficytami będzie odczuwać doń pociąg. W sumie dzięki kodzie go zniwelowałem, niestety ciągnie mnie do 'herki'.
Kilka razy dane mi było nią się inhalować i chociaż szału te ugrzanie nie zrobiło, to sama czynność gonienia kropli została zapamiętana przez mój mój mózg jako coś czego warto się nauczyć. I rzeczywiście kolejne razy wychodziły...
  • 577 / 127 / 0
Mnie koda słabo podchodzi ze względu na specyfikę organizmu, ale miałem i satysfakcjonujące z nią doświadczenia. Pomijając już subiektywne doświadczenia jak 2 dni na kodzie i przerywam bez żalu, a 2 dni na helu i 3 dnia decyzja o przerwie jest już spacerem po linie.
Wystarczy porównać co jedno i drugie robi z organizmem. Ile czasu na kodzie trzeba, że by dorobić się skręta? Zimny oddech heroiny przychodzi znacznie szybciej.
  • 3455 / 556 / 2
05 grudnia 2023jak89 pisze:
03 grudnia 2023Mefistofeles1945 pisze:
Nie jak tak nie jest naprawdę tak nie jest posłuchaj mnie lepiej jest łykać te pieprzone cholerne tabletki niż palić Browna.

Przy brownie niszczysz sobie całe ciało a przy kodeinie tylko żołądek.
Mefisto, chciałem napisać grubasie (hehe) -dzięki za ten post.
Tutaj każdy tak psioczy na kodeinę, że zaczęło mi się wydawać iż w zasadzie to lepiej już krople pogonić...
To co napisałeś mnie otrzeźwiło. kodeina to zabawa (też groźna i bezcelowa), lecz nieporównywalnie mniejsza w skutkach do "enter the void"...
Gonienie kropli strasznie wyniszcza organizm od środka i to jest najgorsze acodeina jest taka niepozorna bardziej.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 553 / 117 / 0
To dzięki. Nawet Mefisto nie zdajesz sobie sprawy jak mocno zmieniłeś moje podejście.
Dla mnie koda zrównała się już z herą...
  • 553 / 117 / 0
05 grudnia 2023crocodilla pisze:
Mnie koda słabo podchodzi ze względu na specyfikę organizmu, ale miałem i satysfakcjonujące z nią doświadczenia. Pomijając już subiektywne doświadczenia jak 2 dni na kodzie i przerywam bez żalu, a 2 dni na helu i 3 dnia decyzja o przerwie jest już spacerem po linie.
Wystarczy porównać co jedno i drugie robi z organizmem. Ile czasu na kodzie trzeba, że by dorobić się skręta? Zimny oddech heroiny przychodzi znacznie szybciej.
Masz na myśli brown sugar ślizgający się po folii, czy pompkę?
  • 577 / 127 / 0
Palenie browna. Ja używam fajki do mety, nie przepadam za aluminium.
  • 553 / 117 / 0
Jak te fajkę używasz do Browna? Najpierw popiół potem towar i lekko podgrzewasz?
  • 577 / 127 / 0
Bez podkładu, zapalniczka żarowa. W tej kuli uciekają krople w podobny sposób.
  • 553 / 117 / 0
Ten sposób wydaje się być jeszcze trudniejszym niż chasing the dragon from the foil
  • 577 / 127 / 0
Bezwysiłkowy. Ciągniesz opary przez rurkę i podgrzewasz żarem kulę. Temat sam ucieka z miejsca podgrzewania i uwalnia opary. Mocny buch lub dwa. Jeśli mało, grzeję kolejny raz żarem inne miejsce i znowu ucieka. Żadnej zabawy w ganianego, za jednym razem grzeję cały czas to samo miejsce.

Czy marnuję tak temat? Ciężko powiedzieć, bo rura robi się coraz ciemniejsza. Może tak, może nie. W każdym razie ćwiarę (wagową) męczyłem łącznie kilka dni, więc chyba źle nie jest. Dobre jest to, że dym zbiera się w kuli. Niesamowita wygoda.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.