26 lutego 2023Krzysiu86Dr pisze: Ashwaganda skuteczna przyjmowana codziennie rano w moim przypadku. Kopa może mi nie daje takiego jakbym chciał ale Czysty Umysł na 100 % :)
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
3750mg Reishi
1500mg ashwy
1500mg mct
Ilosc kofeiny nie znana, ale jakas certyfikowana arabica (RFA)
Scalono ~ Atro
W skladzie sie walnalem, 1500mg kakao, nie mct. Mozna scalic poproszs
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
rolki wiadomo jak mogą ujebać
Działa pewnie poniekąd synergistycznie i cię uwaliło do snu
Ja finalnie robię zabieg rzędu ok. 10 minut gotowania i dopiero nalewam. Napar jest mocniejszy, lepszy, oraz bardziej kopie (mocniej czuję jego działanie).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.