26 lutego 2023Krzysiu86Dr pisze: Ashwaganda skuteczna przyjmowana codziennie rano w moim przypadku. Kopa może mi nie daje takiego jakbym chciał ale Czysty Umysł na 100 % :)
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
3750mg Reishi
1500mg ashwy
1500mg mct
Ilosc kofeiny nie znana, ale jakas certyfikowana arabica (RFA)
Scalono ~ Atro
W skladzie sie walnalem, 1500mg kakao, nie mct. Mozna scalic poproszs
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
rolki wiadomo jak mogą ujebać
Działa pewnie poniekąd synergistycznie i cię uwaliło do snu
Ja finalnie robię zabieg rzędu ok. 10 minut gotowania i dopiero nalewam. Napar jest mocniejszy, lepszy, oraz bardziej kopie (mocniej czuję jego działanie).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".