02 września 2023Atropolamine pisze:Oczywiście że DXM daje euforie i to całkiem sporą.02 września 2023Rs3mati pisze: Zdecydowanie mefedron, ten DXM nie daje wogole zadnej euforii, zżarłem ostatnio cale pudlo Acodinu i co? I nic, tylko delikatnie zachwiany chod cos jakbym strzelił browar moze 10. Jeszcze mi benzo przychodzi na mysl ale to tylko przy kilku pierwszych razach z wiekszymi dawkami, pozniej juz lipa
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Później kilkadziesiąt faz na MDMA aż do znudzenia, gdzie największa euforia była przy głośnej muzyce.
Wspominam też dobrze mieszanki mefedronu lub kokainy z alkoholem. Trochę jednak obciach, jak się dowiadywało, co się w takim stanie odpierdalało.
04 września 2023ListyDoMDMA pisze: Myślę że w DXM dużą częścią euforii jest euforia poznawcza , kiedy np słuch się muzyki o zmienionym dexem brzmieniu lub ogląda cevy , pamiętam jak za pierwszym razem widziałem przy zamkniętych oczach zarys swoich rąk i zacząłem się z tego śmiać
Żeby nie offtopowac to dodam od siebie N2O.Moze nie jest to najbardziej euforyczny narkotyk,ale euforia potrafi być bardzo intensywna.Mi to osobiście nawet trochę przypomina pukanie czegoś mocnego i.v,jest takie totalne rozjebanie i rozbrajający bodyhigh.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata