Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 371 / 112 / 0
Największe eufo jakie miałem to było po pigułach , kiedy zjadłem 2 myślałem że z MDMA , ale prawdopodobnie było tam BZP+TFFMP , bo wyglądały jak piguły diablo ( o właśnie takim składzie) które kiedyś były sprzedawane , dawka się też zgadzała 400mg . A i z 2 noce nie spałem po tym. Na wejściu czułem jakby ktoś mnie pierdolnął w łeb młotem z przyjemności.
"Life pain always sexy"
  • 425 / 50 / 0
02 września 2023Atropolamine pisze:
02 września 2023Rs3mati pisze:
Zdecydowanie mefedron, ten DXM nie daje wogole zadnej euforii, zżarłem ostatnio cale pudlo Acodinu i co? I nic, tylko delikatnie zachwiany chod cos jakbym strzelił browar moze 10. Jeszcze mi benzo przychodzi na mysl ale to tylko przy kilku pierwszych razach z wiekszymi dawkami, pozniej juz lipa
Oczywiście że DXM daje euforie i to całkiem sporą.
To jak to dawkowac i z czym to mieszac zeby byla euforia? (tylko zeby obylo sie bez dysocjacji tzn raczej max 2 plateau)
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2532 / 601 / 0
Bez dysocjacji się nie obędzie,jak chcesz żeby była euforia.Najlepsze eufo gdzieś na 3 plateu.Nie trzeba mixowac,żeby było eufo,ale jak dopalisz to będzie jeszcze lepiej :)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
pierwsze piguły najlepiej klepią i np. ja nie jestem w stanie powtórzyć tej euforii
  • 425 / 50 / 0
Ogolnie teraz ciezko mi euforie osiagnac, jak sobie teraz przypominam za pierwszym razem to normalnie po paczce Acodinu byla, na poczatku roku wzielem cos bodajze na pograniczu 3 i 4 plateu i nic oprocz bad tripa nie mialem ale sam sie w to pchalem nie planujac tripa i wlaczajac pierwszy lepszy film (horror) xd, ostatnio wzielem cqla paczke to zadnej euforii, jedynie lekkie zachwianie jak po alko :/ benzo tez mi nie daje teraz euforii, niezaleznie jakie i ile alko tez mi nie daje euforii, po nim jedynie robie z siebie kretyna wiec od dawna nie pije wogole.. mozliwe ze ashwa 0.7g dhea 0.1g kofeina 0.3g albo tauryna 7g zabija tą euforie? Z supli co biore to chyba tylko one moga na to wplynac, choc jest jeszcze wpc, cytrulina i kreatyna
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 371 / 112 / 0
Myślę że w DXM dużą częścią euforii jest euforia poznawcza , kiedy np słuch się muzyki o zmienionym dexem brzmieniu lub ogląda cevy , pamiętam jak za pierwszym razem widziałem przy zamkniętych oczach zarys swoich rąk i zacząłem się z tego śmiać
"Life pain always sexy"
  • 1369 / 352 / 13
Imo najintensywniejsza ale dość krótka euforia jest po spaleniu cracku. To jest takie jebniecie dopaminy jakby młotkiem w receptory dostać, że nie idzie w miejscu nawet ustać. Niestety szybko puszcza a każdy kolejny buch traci magię, o potencjale na wjebanie sie nie ma co wspominać.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 85 / 34 / 0
Dla mnie wygrywa LSD. Żaden stymulant nie da Ci takiej dziecięcej euforii jak dobry trip na kwasie.
  • 5 / 7 / 0
Pierwsze kwasy w wieku nastoletnim, przez nastawienie, ogólne podniecenie tego typu związkami (sporo się naczytałem w internecie) i szok. Później euforię na podobnym poziomie zapewniło mi 2C-B - w kwestii rozweselenia jest to skuteczniejsza substancja.

Później kilkadziesiąt faz na MDMA aż do znudzenia, gdzie największa euforia była przy głośnej muzyce.

Wspominam też dobrze mieszanki mefedronu lub kokainy z alkoholem. Trochę jednak obciach, jak się dowiadywało, co się w takim stanie odpierdalało.
  • 2532 / 601 / 0
04 września 2023ListyDoMDMA pisze:
Myślę że w DXM dużą częścią euforii jest euforia poznawcza , kiedy np słuch się muzyki o zmienionym dexem brzmieniu lub ogląda cevy , pamiętam jak za pierwszym razem widziałem przy zamkniętych oczach zarys swoich rąk i zacząłem się z tego śmiać
Też,ale moment kiedy dex najbardziej rushuje beret,pożera cię dysocjacja i zalewa serotonina potrafi być bardzo euforyczny,jak się uda polatać w astralu to też są euforyczne chwile.Potem często po peaku wjeżdża taka pojebana mania,co też gdzieś tam można nazwać euforią.

Żeby nie offtopowac to dodam od siebie N2O.Moze nie jest to najbardziej euforyczny narkotyk,ale euforia potrafi być bardzo intensywna.Mi to osobiście nawet trochę przypomina pukanie czegoś mocnego i.v,jest takie totalne rozjebanie i rozbrajający bodyhigh.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.