Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5801 / 1193 / 43
Kryształ to od razu mam na myśli randomowe ceemki, a nie mete,
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3455 / 557 / 2
Ja osobiście uważam że temat rzeka, lecz wysyp spustoszenia jakie robią ketony w głowie to jest tragedia, dramat.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1339 / 339 / 13
Wśród młodych osób w ogóle mnie to nie dziwi, młodzież zawsze musi się wyszaleć a przy obecnej jakości fety i dostępu do niej, lepiej się sprawdza jako party drug. No i jak sama nazwa wskazuje bieda-ketony. Jestem zdania, że gdybyśmy byli trochę zamożniejszym społeczeństwem to byśmy pizgali koks i mieli epidemię crackheadów.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 370 / 111 / 0
Tylko koks też nie jest zbyt dobrej jakości.
W sumie inna sprawa że ketony są generalnie mocniejsze fazowo od koksu i jak ktoś nadużywał mocno ketonów to na koks się raczej nie przerzuci
"Life pain always sexy"
  • 1198 / 140 / 0
Epidemia jak epidemia, ale ja pochodzę z małego miasteczka, aktualnie mieszkam w większym. Miałem okazję wielokrotnie próbować specyfików dostępnych w różnych mniejszych i wiekszych miastach. Jedne działały lepiej inne słabiej a inne wcale. Dopiero jak poznałem odpowiednią osobę z centralnej Polski i spróbowałem czysciutkiego którego nie idzie znaleźć ot tak na ulicy, zrozumiałem co to znaczy i jakie gówno sprzedają w Polsce w mniejszych miastach. 4 razy mieszane zanim ktoś kupi. Typki wkręceni potrafili 5 g przez noc opiepszyc. Fakt byli coś tam wygrzani, ale teraz dla mnie to żałosne, bo wiem jak działa czysty towar i jedna kreska robi lepiej niż ich 2 g. Nie wiem co o tym myśleć niby fajnie mieć możliwość kupienia sortu 1 klasy, ale to niesamowicie uzależnia.
  • 5801 / 1193 / 43
Po prostu nie masz tolerki takiej jk oni.
  • 4356 / 701 / 2117
@london5 to bardzo powierzchowne i ciężkie zdanie, które warto szerzej zgłębić, nie sądzisz? Bo niekoniecznie sam brak takiej tolerancji "jak oni" może to powodować. Chyba jednak bierzesz pod uwagę różnicę w jakości Polska/Inne Państwa.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 5801 / 1193 / 43
Byłem ostatnio w Pl na urlopie i kupiłem kryształ jak to się mówi z ulicy.
Tutaj w NL mam stałe źródło i nie raz zamawiam rc z neta. mam sprawdzoną stronę. Stwierdzam że to wszystko to 3cmc. Przerobiłem tego trochę niestety i poznam po działaniu. Ma specyficzny wjazd. Nie wiem po co miałby to ktoś z czymś mieszać. Zawsze czysty kryształ. A co do tolerancji, to ja mam sporą. 200mg co najmniej wale na raz iv.
  • 1198 / 140 / 0
Uwierzcie co innego z dobrego miejsca a co innego w mniejszych miastach a przerobiłem tego trochę bo znajomi częstowali mnie. Poza tym tez zależy z jakiego źródła jest towar, jednym wychodzi lepiej innym gorzej. Wpadł do mnie kumpel który temat zna i poczęstowałem go tym to parę minut później latał mi po mieszkaniu z gołym fiutem i kazał ręcznik dawać bo idzie się myć i na kurwy dzwonił od razu 😅😅
  • 3455 / 557 / 2
Najlepiej jest jak ktoś gotuje sam i ty taką osobę właśnie znasz wtedy on ugotuje ci świetne a nie z ulicy ło panie.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.