Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5783 / 1185 / 43
Kryształ to od razu mam na myśli randomowe ceemki, a nie mete,
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3455 / 556 / 2
Ja osobiście uważam że temat rzeka, lecz wysyp spustoszenia jakie robią ketony w głowie to jest tragedia, dramat.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1319 / 335 / 12
Wśród młodych osób w ogóle mnie to nie dziwi, młodzież zawsze musi się wyszaleć a przy obecnej jakości fety i dostępu do niej, lepiej się sprawdza jako party drug. No i jak sama nazwa wskazuje bieda-ketony. Jestem zdania, że gdybyśmy byli trochę zamożniejszym społeczeństwem to byśmy pizgali koks i mieli epidemię crackheadów.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 368 / 110 / 0
Tylko koks też nie jest zbyt dobrej jakości.
W sumie inna sprawa że ketony są generalnie mocniejsze fazowo od koksu i jak ktoś nadużywał mocno ketonów to na koks się raczej nie przerzuci
"Life pain always sexy"
  • 1189 / 139 / 0
Epidemia jak epidemia, ale ja pochodzę z małego miasteczka, aktualnie mieszkam w większym. Miałem okazję wielokrotnie próbować specyfików dostępnych w różnych mniejszych i wiekszych miastach. Jedne działały lepiej inne słabiej a inne wcale. Dopiero jak poznałem odpowiednią osobę z centralnej Polski i spróbowałem czysciutkiego którego nie idzie znaleźć ot tak na ulicy, zrozumiałem co to znaczy i jakie gówno sprzedają w Polsce w mniejszych miastach. 4 razy mieszane zanim ktoś kupi. Typki wkręceni potrafili 5 g przez noc opiepszyc. Fakt byli coś tam wygrzani, ale teraz dla mnie to żałosne, bo wiem jak działa czysty towar i jedna kreska robi lepiej niż ich 2 g. Nie wiem co o tym myśleć niby fajnie mieć możliwość kupienia sortu 1 klasy, ale to niesamowicie uzależnia.
  • 5783 / 1185 / 43
Po prostu nie masz tolerki takiej jk oni.
  • 4329 / 700 / 2117
@london5 to bardzo powierzchowne i ciężkie zdanie, które warto szerzej zgłębić, nie sądzisz? Bo niekoniecznie sam brak takiej tolerancji "jak oni" może to powodować. Chyba jednak bierzesz pod uwagę różnicę w jakości Polska/Inne Państwa.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 5783 / 1185 / 43
Byłem ostatnio w Pl na urlopie i kupiłem kryształ jak to się mówi z ulicy.
Tutaj w NL mam stałe źródło i nie raz zamawiam rc z neta. mam sprawdzoną stronę. Stwierdzam że to wszystko to 3cmc. Przerobiłem tego trochę niestety i poznam po działaniu. Ma specyficzny wjazd. Nie wiem po co miałby to ktoś z czymś mieszać. Zawsze czysty kryształ. A co do tolerancji, to ja mam sporą. 200mg co najmniej wale na raz iv.
  • 1189 / 139 / 0
Uwierzcie co innego z dobrego miejsca a co innego w mniejszych miastach a przerobiłem tego trochę bo znajomi częstowali mnie. Poza tym tez zależy z jakiego źródła jest towar, jednym wychodzi lepiej innym gorzej. Wpadł do mnie kumpel który temat zna i poczęstowałem go tym to parę minut później latał mi po mieszkaniu z gołym fiutem i kazał ręcznik dawać bo idzie się myć i na kurwy dzwonił od razu 😅😅
  • 3455 / 556 / 2
Najlepiej jest jak ktoś gotuje sam i ty taką osobę właśnie znasz wtedy on ugotuje ci świetne a nie z ulicy ło panie.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.