4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / 6 / 0
@psotka123 mef nie pachnie słodko, na 99,9% 3mmc,
co do 4mmc - po otwarciu wora nie miałbyś wątpliwości ..

najsilniejszy mef jaki wpierdalałem NIEZIEMSKO kurwił chemią, ambrozja smaku i zapachu
Uwaga! Użytkownik authentic223 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 97 / 10 / 0
wiesz ja nigdy nie jadlem mefka to sie nie znam, ale nie jebie chemia, czuc jakby MDMA ale bardziej taka slodycz ja pierdole do teraz pamietam ten zapach ahhhhh, a mialem to w rekach tydzien temu albo 2 :DDD
ogoolnie to bym to po prostu zajebal ale jakos nie ma okazji i jak to nie musi byc mefedron to nie chce chlorow jesc, chociaz 3mmc tez bylo by spoko,ten vendor ma i 3 i 4 mmc wiec nw czemu akurat trojka przyszla jesli to trojka jest
  • 29 / 10 / 0
Tez najlepszy mef w życiu jaki jadłem nieziemsko mocno kurwił chemią. Ani to nie był zapach w stylu fety, ani w stylu koki. Nie jestem w stanie tego do niczego porównać. Jeśli chodzi o ogląd to przezroczyste igły 3-4mm
  • 2 / / 0
09 czerwca 2023authentic223 pisze:
@Panda2137 to nie alfa ani nep tylko metkatynon ..
uciekaj póki nie jesteś jeszcze warzywem

@authentic223 już przerobiłem niby wszystko co miałem (3g), najgorzej było za pierwszym razem, bo w wtedy było ciężko w nocy, coś typu uczucie spadania jak się leży i inne takie , kolejnym razem raczej nie miałem nieprzyjemności w nocy czy w ciągu dnia. Mimo wszystko działanie ma na tyle słabe, że po 2 godzinach zostaje tylko pusta stymulacja i resztki euforii, bez jakichkolwiek przyjemnych efektów więc raczej odpuszczam ten temat.
  • 13 / 1 / 0
20 czerwca 2023gekon2116 pisze:
Tez najlepszy mef w życiu jaki jadłem nieziemsko mocno kurwił chemią. Ani to nie był zapach w stylu fety, ani w stylu koki. Nie jestem w stanie tego do niczego porównać. Jeśli chodzi o ogląd to przezroczyste igły 3-4mm
To co ja np teraz dostaje to wali tak jakby takim hmm gazem jak z cpn-u, rybami ciężko to określić. W smaku taki chemiczny.
  • 14 / 6 / 0
@jazdaska tak też może kurwić mef, ale podjazdu do tego zapachu, o którym mowa wyżej - nie ma to żadnego
Uwaga! Użytkownik authentic223 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Hej ludziska pomozcie. Kupiłam jakiś syf, nie sprawdzałam, miał być mef. Są duże, przezroczyste kryształy, śmierdzi chemicznie, boli po nim głowa, drętwieją ręce, napinaja się miesnie i ma się uderzenia gorąca... Nie ma szczękościsku ani powiekszonych zrenic. Co to może być ?
  • 160 / 45 / 0
@xxxAstaxxx Raczej nikt tu nie napisze co to może być, ale ciekawi mnie czy w ogóle są po tym jakieś pozytywne efekty?
  • 7 / 8 / 0
16 lipca 2023xxxAstaxxx pisze:
Hej ludziska pomozcie. Kupiłam jakiś syf, nie sprawdzałam, miał być mef. Są duże, przezroczyste kryształy, śmierdzi chemicznie, boli po nim głowa, drętwieją ręce, napinaja się miesnie i ma się uderzenia gorąca... Nie ma szczękościsku ani powiekszonych zrenic. Co to może być ?
To faktycznie jakiś syf. Ja mam szczękościsk po każdym mefo-podobnym ketonie. Nie raz bywa ze trochę słabiej ale ogólnie zawsze jest. Natomiast nie miewam rozszerzonych źrenic.
  • 160 / 45 / 0
@Fr34k Szczękościsk to kwestia indywidualna - ja go obecnie w zasadzie nie mam, ale to też kwestia wyrobienia odpowiednich nawyków. Natomiast brak rozszerzonych źrenic jest dość ciekawy, bo rozumiem, że euforię masz?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.