21 lipca 2023Mefistofeles1945 pisze: 3 i 4 CMC bardziej spidowo 3 MMC bardziej dopa i eufo.
22 lipca 2023GOD pisze:Jasne, że nie to samo :) ale ogolnie oba środki mają właściwości raczej "drażniące" "żrące" , a mmc mimo to i ogolnej takiej opinii (pewnie nie sprawdzonej przez nikogo wczesniej) nie powoduje zadnych stanow zapalnych czy problem, tylko lekkie pieczenie przy wprowadzaniu i gulka ktora sie szybko wchłania (przynajmniej z moim sortem ktory jest dosc czysty). Obstawiam, ze z CMC bedzie podobnie ...a wielki plus, czysty nos i zatoki potrafiace sie po sniffie goic i z 2 tyg i ogolnie powodujace poczucie wiekszej zwaly.21 lipca 2023Atropolamine pisze: Ale cmc to nie mmc.Nie wiem moze nie mam racji ale no nie wiem..
Chcesz dłuższe i stabilniejsze działanie to bierzesz p.o.Chcesz mocniejsze pierdolniecie i nieogar to walisz sniffa.Chcesz wjazd i jebniecie w łeb jak z armaty to walisz i.v.A nie takie takie...
hera z kwaskiem robi coś takiego w brzuchu jak się daje podskórnie .
To już bezpieczniej to dobrze rozcieńczyć i w kabel zapodac dobrze trafiając .
Takie moje zdanie . Niech nagra wideo bez twarzy jak on to robi te iniekcje podskórne tym klefikiem i jak brzuch wygląda to będę w stanie uwierzyć że to może być bezpieczne .
A może to nie klefedron .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
23 lipca 2023Atropolamine pisze:Ale wiesz,że to ma chlor podstawiony i tak dalej nie? wciągałeś z tego kreskę? wiesz co to robi z nosem?22 lipca 2023GOD pisze:Jasne, że nie to samo :) ale ogolnie oba środki mają właściwości raczej "drażniące" "żrące" , a mmc mimo to i ogolnej takiej opinii (pewnie nie sprawdzonej przez nikogo wczesniej) nie powoduje zadnych stanow zapalnych czy problem, tylko lekkie pieczenie przy wprowadzaniu i gulka ktora sie szybko wchłania (przynajmniej z moim sortem ktory jest dosc czysty). Obstawiam, ze z CMC bedzie podobnie ...a wielki plus, czysty nos i zatoki potrafiace sie po sniffie goic i z 2 tyg i ogolnie powodujace poczucie wiekszej zwaly.21 lipca 2023Atropolamine pisze:
Ale cmc to nie mmc.Nie wiem moze nie mam racji ale no nie wiem..
Chcesz dłuższe i stabilniejsze działanie to bierzesz p.o.Chcesz mocniejsze pierdolniecie i nieogar to walisz sniffa.Chcesz wjazd i jebniecie w łeb jak z armaty to walisz i.v.A nie takie takie...
@ledzeppelin2 woli ścisłości stosowałem tak jednie 4mmc , 4cmc jeszcze nie, ale zamierzam jak trafi w moje rece.
20 lipca 2023ledzeppelin2 pisze: Jak teraz czytam nazwę tej substancji to bez kitu brzmi jak coś do mycia muszli klozetowej xd
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
23 lipca 2023Atropolamine pisze:Ale wiesz,że to ma chlor podstawiony i tak dalej nie? wciągałeś z tego kreskę? wiesz co to robi z nosem?22 lipca 2023GOD pisze:Jasne, że nie to samo :) ale ogolnie oba środki mają właściwości raczej "drażniące" "żrące" , a mmc mimo to i ogolnej takiej opinii (pewnie nie sprawdzonej przez nikogo wczesniej) nie powoduje zadnych stanow zapalnych czy problem, tylko lekkie pieczenie przy wprowadzaniu i gulka ktora sie szybko wchłania (przynajmniej z moim sortem ktory jest dosc czysty). Obstawiam, ze z CMC bedzie podobnie ...a wielki plus, czysty nos i zatoki potrafiace sie po sniffie goic i z 2 tyg i ogolnie powodujace poczucie wiekszej zwaly.21 lipca 2023Atropolamine pisze:
Ale cmc to nie mmc.Nie wiem moze nie mam racji ale no nie wiem..
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Chyba,że kolega jebnal to podskórnie i wszystko poszło pięknie i ja czegoś nie wiem to zwracam honor,ale nie sądzę.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.