Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 398 / 28 / 0
Moze ktos mi przyrownać 4-CMC do 4mmc? Nie miałem doczynienia z klefem. Czy jest bardziej speedujacy? czy jak? czas dzialania chyba podobny?
ew. jak mozna takze 3cmc do 4cmc porownanie.

Sniffem tego nie bede testowal wiec czy pali nosa bardziej mnie raczej nie interesuje, jezeli juz wylacznie podskornie. Sprawdzalem z mefem i dziala super mimo żrących właściwości (rozrobione 500mg w 10ml soli fizjologicznej tylko lekko szczypie po wprowadzaniu w tkanke brzucha przy pempku)
  • 2534 / 596 / 0
Cmc podskórnie... przecież to by zrobiło jakąś totalną masakrę.Chyba,że czegoś nie wiem,ale czarno to widzę.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 368 / 110 / 0
Na pewno bardziej serotoninowy profil od 3cmc , bardziej euforyczny z silniejszym wjazdem i większym nieogarem
"Life pain always sexy"
  • 398 / 28 / 0
19 lipca 2023Atropolamine pisze:
Cmc podskórnie... przecież to by zrobiło jakąś totalną masakrę.Chyba,że czegoś nie wiem,ale czarno to widzę.
żadnej masakry, tylko troche szczypie przy wprowadzaniu, (moze kwestia czystosci sortu, moj 4mmc dzien po nie ma nawet sladu na brzuchu) - jak interesuje wiecej poczytaj kilka postow wstecz w dziale mefedron.
  • 398 / 28 / 0
19 lipca 2023ListyDoMDMA pisze:
Na pewno bardziej serotoninowy profil od 3cmc , bardziej euforyczny z silniejszym wjazdem i większym nieogarem
Czyli lepsiejszy? ;)
  • 5125 / 889 / 0
Jak teraz czytam nazwę tej substancji to bez kitu brzmi jak coś do mycia muszli klozetowej xd
Medyczny klefedron
Ktoś miał fantazję.
No, ale chińskie sorty od ruska sprzed banicji vxy od Gienia robiły jednak robotę. Mocna substancja która powodowała nawet psychodeliczne banie jak się dużo zayebalo .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 368 / 110 / 0
@GOD zależy na czym Ci zależy dla mnie trochę za mocny był
"Life pain always sexy"
  • 2534 / 596 / 0
20 lipca 2023GOD pisze:
żadnej masakry, tylko troche szczypie przy wprowadzaniu, (moze kwestia czystosci sortu, moj 4mmc dzien po nie ma nawet sladu na brzuchu) - jak interesuje wiecej poczytaj kilka postow wstecz w dziale mefedron.
Ale cmc to nie mmc.Nie wiem moze nie mam racji ale no nie wiem..
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 556 / 2
3 i 4 CMC bardziej spidowo 3 MMC bardziej dopa i eufo.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 398 / 28 / 0
21 lipca 2023Atropolamine pisze:
20 lipca 2023GOD pisze:
Ale cmc to nie mmc.Nie wiem moze nie mam racji ale no nie wiem..
Jasne, że nie to samo :) ale ogolnie oba środki mają właściwości raczej "drażniące" "żrące" , a mmc mimo to i ogolnej takiej opinii (pewnie nie sprawdzonej przez nikogo wczesniej) nie powoduje zadnych stanow zapalnych czy problem, tylko lekkie pieczenie przy wprowadzaniu i gulka ktora sie szybko wchłania (przynajmniej z moim sortem ktory jest dosc czysty). Obstawiam, ze z CMC bedzie podobnie ...a wielki plus, czysty nos i zatoki potrafiace sie po sniffie goic i z 2 tyg i ogolnie powodujace poczucie wiekszej zwaly.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.