20 maja 2023Niewiemniewiemnic pisze: Rozumiem. Szkoda mi hajsu na ten kox z dupy wzięty. Jeszcze nigdy na wakajkach nie dostałem naprawdę spoko sprzętu. W ogóle z dwa razy w życiu jadłem coś konkretnego, zazwyczaj jednak jest to coś nie wartego pieniędzy.
Musisz poznać Hiszpanów.Po pierwsze będzie dużo tańszy i lepszy...
21 maja 2023duben pisze: Jesli dostaniesz, to raczej z drugiej reki, nie prosto z labu :P
Mój ziomek opowiadał, że na luzie weszli, nabili im tokeny z pieniędzmi i zapłacili.
Też trochę poczytałem. To jest tam tak, że są kluby, podobno musisz zostać zaproszonym, by dołączyć do takiego klubu (przepisy), ale przed klubami i miejscami turystycznymi stoją goście, którzy po podaniu adresu @ wysyłają zaproszenie, z którym możesz udać się do klubu.
Tak jak wspomniałeś, członkostwo kosztuje, nigdzie nie znalazłem ile, ale myślę, że możesz mieć rację z 17 euro. Jak już uda się wejść do klubu, to już z górki, doładowanie wirtualnej karty i wybierasz zioło.
"Najtrudniej" z tego wszystkiego to dostać się do klubu.
Dodatkowo, wie ktoś czy zakupionego bucha mogę normalnie zabrać do mieszkania (nie hotelu), czy trzeba palić wszytsko na miejscu?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.