20 maja 2023Niewiemniewiemnic pisze: Rozumiem. Szkoda mi hajsu na ten kox z dupy wzięty. Jeszcze nigdy na wakajkach nie dostałem naprawdę spoko sprzętu. W ogóle z dwa razy w życiu jadłem coś konkretnego, zazwyczaj jednak jest to coś nie wartego pieniędzy.
Musisz poznać Hiszpanów.Po pierwsze będzie dużo tańszy i lepszy...
21 maja 2023duben pisze: Jesli dostaniesz, to raczej z drugiej reki, nie prosto z labu :P
Mój ziomek opowiadał, że na luzie weszli, nabili im tokeny z pieniędzmi i zapłacili.
Też trochę poczytałem. To jest tam tak, że są kluby, podobno musisz zostać zaproszonym, by dołączyć do takiego klubu (przepisy), ale przed klubami i miejscami turystycznymi stoją goście, którzy po podaniu adresu @ wysyłają zaproszenie, z którym możesz udać się do klubu.
Tak jak wspomniałeś, członkostwo kosztuje, nigdzie nie znalazłem ile, ale myślę, że możesz mieć rację z 17 euro. Jak już uda się wejść do klubu, to już z górki, doładowanie wirtualnej karty i wybierasz zioło.
"Najtrudniej" z tego wszystkiego to dostać się do klubu.
Dodatkowo, wie ktoś czy zakupionego bucha mogę normalnie zabrać do mieszkania (nie hotelu), czy trzeba palić wszytsko na miejscu?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.