Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Madryt jutro tj 16.02 szukam pomocy jakiś kamyk ktoś coś ?
  • 5 / 1 / 0
Wiec tak, Alicante.
Green Sensation- wbita 16euro
13 zwykle
Cali 27 chyba

Spotkacie chuja na mieście „Alberto”
robi wał 😂. Nie wiem jak z zielonym ale na pana Pawła tak.
  • 9 / 1 / 0
a wiecie od jakiego wieku wpuszczaja do tych social clubow, mam na mysli ze 18+ czy jeszcze wiecej trzeba miec?
  • 920 / 163 / 0
W niektórych 21
  • 1 / / 0
Cześć, pytanie: gdzie zakręcić się w Maladze, by dostać koks? Faktycznie jest tam tak restrykcyjnie i trzeba uważać? Ląduję na miejscu w tym tygodniu dość późno i trochę martwię się, że nie uda się przedłużyć wieczoru xd
  • 853 / 56 / 0
Już pewnie tam jesteś ale ogólnie w Maladze ciężko. To chyba najgorszy region w Hiszpanii i bardzo łatwo o wała. Wiadomo że wszędzie łatwo o przekręt ale np w takim Alicante to domyślam się, że nawet próbną kreskę z 'twojego' towaru, Ci zaproponują;). Ale ogólnie jak masz mieszkać w tym rejonie(w sensie Malaga), ale w mniejszym mieście czy miasteczku, to na pewno najłatwiej jednak w samej Maladze. Może się zmieniło ale tam nawet CSC były zabronione. No i na Civil Guardia trza uważać - z czymkolwiek..
  • 3 / / 0
Siemanko! Czy w Maladze lub okolicach znajdę przyzwoitego Krystiana?
  • 207 / 2 / 0
Ile tutaj mieszkam xD Nigdy nie widziałem żeby można było kryształ kupić...
Kox haszysz susz tak...
  • 3 / / 0
Rozumiem. Szkoda mi hajsu na ten kox z dupy wzięty. Jeszcze nigdy na wakajkach nie dostałem naprawdę spoko sprzętu. W ogóle z dwa razy w życiu jadłem coś konkretnego, zazwyczaj jednak jest to coś nie wartego pieniędzy.
  • 2 / / 0
Jesli dostaniesz, to raczej z drugiej reki, nie prosto z labu :P
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.