Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Madryt jutro tj 16.02 szukam pomocy jakiś kamyk ktoś coś ?
  • 5 / 1 / 0
Wiec tak, Alicante.
Green Sensation- wbita 16euro
13 zwykle
Cali 27 chyba

Spotkacie chuja na mieście „Alberto”
robi wał 😂. Nie wiem jak z zielonym ale na pana Pawła tak.
  • 9 / 1 / 0
a wiecie od jakiego wieku wpuszczaja do tych social clubow, mam na mysli ze 18+ czy jeszcze wiecej trzeba miec?
  • 920 / 163 / 0
W niektórych 21
  • 1 / / 0
Cześć, pytanie: gdzie zakręcić się w Maladze, by dostać koks? Faktycznie jest tam tak restrykcyjnie i trzeba uważać? Ląduję na miejscu w tym tygodniu dość późno i trochę martwię się, że nie uda się przedłużyć wieczoru xd
  • 853 / 56 / 0
Już pewnie tam jesteś ale ogólnie w Maladze ciężko. To chyba najgorszy region w Hiszpanii i bardzo łatwo o wała. Wiadomo że wszędzie łatwo o przekręt ale np w takim Alicante to domyślam się, że nawet próbną kreskę z 'twojego' towaru, Ci zaproponują;). Ale ogólnie jak masz mieszkać w tym rejonie(w sensie Malaga), ale w mniejszym mieście czy miasteczku, to na pewno najłatwiej jednak w samej Maladze. Może się zmieniło ale tam nawet CSC były zabronione. No i na Civil Guardia trza uważać - z czymkolwiek..
  • 3 / / 0
Siemanko! Czy w Maladze lub okolicach znajdę przyzwoitego Krystiana?
  • 207 / 2 / 0
Ile tutaj mieszkam xD Nigdy nie widziałem żeby można było kryształ kupić...
Kox haszysz susz tak...
  • 3 / / 0
Rozumiem. Szkoda mi hajsu na ten kox z dupy wzięty. Jeszcze nigdy na wakajkach nie dostałem naprawdę spoko sprzętu. W ogóle z dwa razy w życiu jadłem coś konkretnego, zazwyczaj jednak jest to coś nie wartego pieniędzy.
  • 2 / / 0
Jesli dostaniesz, to raczej z drugiej reki, nie prosto z labu :P
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.