Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Madryt jutro tj 16.02 szukam pomocy jakiś kamyk ktoś coś ?
  • 5 / 1 / 0
Wiec tak, Alicante.
Green Sensation- wbita 16euro
13 zwykle
Cali 27 chyba

Spotkacie chuja na mieście „Alberto”
robi wał 😂. Nie wiem jak z zielonym ale na pana Pawła tak.
  • 9 / 1 / 0
a wiecie od jakiego wieku wpuszczaja do tych social clubow, mam na mysli ze 18+ czy jeszcze wiecej trzeba miec?
  • 920 / 163 / 0
W niektórych 21
  • 1 / / 0
Cześć, pytanie: gdzie zakręcić się w Maladze, by dostać koks? Faktycznie jest tam tak restrykcyjnie i trzeba uważać? Ląduję na miejscu w tym tygodniu dość późno i trochę martwię się, że nie uda się przedłużyć wieczoru xd
  • 853 / 56 / 0
Już pewnie tam jesteś ale ogólnie w Maladze ciężko. To chyba najgorszy region w Hiszpanii i bardzo łatwo o wała. Wiadomo że wszędzie łatwo o przekręt ale np w takim Alicante to domyślam się, że nawet próbną kreskę z 'twojego' towaru, Ci zaproponują;). Ale ogólnie jak masz mieszkać w tym rejonie(w sensie Malaga), ale w mniejszym mieście czy miasteczku, to na pewno najłatwiej jednak w samej Maladze. Może się zmieniło ale tam nawet CSC były zabronione. No i na Civil Guardia trza uważać - z czymkolwiek..
  • 3 / / 0
Siemanko! Czy w Maladze lub okolicach znajdę przyzwoitego Krystiana?
  • 207 / 2 / 0
Ile tutaj mieszkam xD Nigdy nie widziałem żeby można było kryształ kupić...
Kox haszysz susz tak...
  • 3 / / 0
Rozumiem. Szkoda mi hajsu na ten kox z dupy wzięty. Jeszcze nigdy na wakajkach nie dostałem naprawdę spoko sprzętu. W ogóle z dwa razy w życiu jadłem coś konkretnego, zazwyczaj jednak jest to coś nie wartego pieniędzy.
  • 2 / / 0
Jesli dostaniesz, to raczej z drugiej reki, nie prosto z labu :P
ODPOWIEDZ
Newsy
Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.