Psychozy dostałeś, gratuluję. Uchyl sobie okna żeby nie było zbyt duszno i żebyś się tak nie pocił. Zjedz jakiś aspargin, pij dużo wody (polecam muszyniankę) i zjedz coś.
Doopie? Jakie brał inne używki to ważne w chuj.
Jeżeli chodzi ci o GABA a teraz to zrozumiałem, to deralizacja, poczucie dziwnego czucia kończyń itp.
Normalka, max 1 miesiąc.
Stary post, ale w trosce o ludzi, którzy używaja lupki edytuje. benzo jak najbardziej można przedawkować. dezinformacja /Devixo
15 czerwca 2023Z4HI pisze: Mój pierwszy post nie wiem jak to się robi wiec po prostu napisze(w dużym skrócie, jak ktoś jest ciekawy to niech da znać). Za mną 2 nie przespane noce trochę zjedzonego 4cmc. Ale dziś nie wiem ile tego na raz zajebałem około 1.5g w bombce. widziałem ludzi, słyszałem glosy ale to chuj potem przez las spierdalałem przed kimś kogo jak się potem okazało nie było. Gdy się zorientowałem byłem w wielkich pokrzywach w jakimś lesie. Z włosów lał się pot z bluzki tam samo można było wyciskać pot. Teraz już jestem w domu wziąłem zimny prysznic już aż tak się nie pocę, ale boli mnie żołądek i ciężko się oddycha. Coś jeszcze mogę zrobić ?
Albo jesteś stary podatny na psychozy, albo zmień dilera serio.
Skąd wiesz. że to był klef? Pewnie gówno prawda.
26 maja 2023Rs3mati pisze: 6 tydzień leci na tej pierdolonej fluoksetynie i jedyne co s...[...]
Czego chcesz od tej fluoksetyny? Czujesz się jak na DXM i jeszcze ci źle? Daj jej czas jeszcze, fluksa długo rozwija skrzydła. We no troche bracie optymizmu. W młodym wieku ciężko żyć, szczególnie w tak szalonych czasach. Dorzuć coś do tej fluksy jak ci niewygodnie, nawet tą pregabę zawszoną i troche pomóż tym lekom wyrwać się z kryzysu. Nie wiem jakie masz z natury podejście do życia, te, które prezentujesz ci nie pomoże.
Jeśli chcesz możesz napisać mi priv i pogadamy. Powinienem cześciej czytać ten dział, ale jutro na 8 do roboty, a AMP trzyma :( . Chcesz medytacji... to nie jest takie proste. Zamiast marzyć o mnichach skup się na tu i teraz i działaj by było lepiej. Może takie coś ci pomoże:
https://www.youtube.com/watch?v=XLYhFwLUNi4
Nagranie transowe Paul McKenna - Grunt to pewność siebie
Trzymaj się i już nie odpisuj w tym wątku. Sprawę, zamykam. Jeśli potrzebujesz zapraszam na priv, albo w mniej pilnych.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.