Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 79 / 23 / 0
Po prostu idz do innego lekarza. Jezeli wyniki krwi, moczu posiadasz dorzuc do tego usg jamy brzusznej i pokaz to wszystko innemu fartuchowi.
"jak Ci się nie podoba rzeczywistość, to sobie idź gdzie indziej".
  • 768 / 105 / 0
No w tygodniu zrobię jeszcze raz wyniki z krwi u ogólnego bo wyniki z krwi są ze stycznia. USG jamy brzusznej. Ciekawe jakie kolejki albo opłata prywatnie. W tygodniu dorzucę jeszcze komplet badań Wątrobowych prywatnie plus HCV. Koszt około Stówki. Narazie z diety wyrzuce ten Triaprid. I zostawię Clona0,5 1-0-1 plus ten Absenor 300 1-0-1. Do czasu wyników.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
kingdok
  • / / 0
Moja koleżanka wzięła 3 dni temu 1.5g suszonych GT. Trip był spokojny i dobry ale od tamtego czasu mówi że nie może się skupić, nie ogarnia jak ktoś do niej mówi i że pogorszyło się jej zaburzenia obsesyjno kompulsywne. Ktoś może coś doradzić?
  • 768 / 105 / 0
A bierze jakieś leki ? Jeśli nie to może zwykła hydroxyzna ją uspokoi. Jeżeli bierze to niech bierze według zaleceń lekarza. A na uspokojenie niech pije jakaś melisę czy inny komplet ziół uspokajających.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2538 / 215 / 0
Czy Midazolam nada się do uspokojenia serducha, przygaszenia fazy po 3/4 cmc?
  • 5839 / 1210 / 43
Jak najbardziej.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 425 / 50 / 0
6 tydzień leci na tej pierdolonej fluoksetynie i jedyne co się zmieniło to to ze pojawiły mi się tiki nerwowe, jąkanie i wycofanie społeczne większe niż kiedykolwiek a ponadto apatia na takim poziomie ze cały czas chce mi się spać a jak nie śpię to gapie się w sufit i nie myśle o niczym ale w przeciwieństwie do chińskich mnichów nie przez lata praktyk medytacji a spierdolone prochy i nie podczas medytacji a przez całe jebane tygodnie, miesiąc mi minął jak dzień, nic mi się nie chce, właściwie to czuje się martwy coś jak na 3 plateau DXM tyle ze bez chorych wizji… iść na kolejna wizytę do tego konowała, zmienić lekarza czy pieprzyć te prochy i odnaleźć się w inny sposób? Z góry sorry za wulgaryzmy ale czuje się jakbym miał 120 lat a nie 23 bo tak mało mam siły jakbym miał zaraz kitnąć i czuje jakby nic już nie miało sensu. Jeszcze pare dni tak się będę czuł to nie wytrzymam, wyrzucę to gowno jakim jest fluoksetyna i klasycznie uboki odstawienne zalecze alprą, tylko pytanie co dalej w tak ciężkiej depresji gdzie samo wstanie z łóżka jest wielkim osiągnięciem…

[udzielony został warn, zostawiam post, żeby zachować ciągłość kontekstu, bo przenoszenie jeszcze większy bałagan robi - jogurt]
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3639 / 599 / 1
Ja tu nie widzę naglej sytuacji kryzysowej.
Zgłoś to lekarzowi prowadzącemu, dalejn idź to innego specjalisty i daj mu szansę.
Przede wszystkim takie rzeczy się konsultuje ze swoim oprawcą.
Albo oczekujesz cudów...

Temat proszę konsultuj w innym wątku, albo załóż własny.

Tutaj proszę więcej nie ciągnąć historii.
Pozdrawiam
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 3244 / 553 / 0
Ja tylko dodam że mi oczytany w detoksyfikacji magik stanowczo mówił żeby nie wchodzić na fluoksetyne przy rozjebanym GABA bo takie sensacje mogą się pojawić, a po postach wiem że Cię dotyczy ten problem. Jak chcesz dalej leczyc się tymi kastratorami to paroksetyna najlepiej bo wycisza albo sertra to i może na tydzień z łóżka wstaniesz.

Wiem że temat nie zbyt na sytuację pilne ale wtrace te 3 grosze żeby chociaż chłopak to przeczytał zmienił konowała.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 0 / / 0
Mój pierwszy post nie wiem jak to się robi wiec po prostu napisze(w dużym skrócie, jak ktoś jest ciekawy to niech da znać). Za mną 2 nie przespane noce trochę zjedzonego 4cmc. Ale dziś nie wiem ile tego na raz zajebałem około 1.5g w bombce. widziałem ludzi, słyszałem glosy ale to chuj potem przez las spierdalałem przed kimś kogo jak się potem okazało nie było. Gdy się zorientowałem byłem w wielkich pokrzywach w jakimś lesie. Z włosów lał się pot z bluzki tam samo można było wyciskać pot. Teraz już jestem w domu wziąłem zimny prysznic już aż tak się nie pocę, ale boli mnie żołądek i ciężko się oddycha. Coś jeszcze mogę zrobić ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.