Psychozy dostałeś, gratuluję. Uchyl sobie okna żeby nie było zbyt duszno i żebyś się tak nie pocił. Zjedz jakiś aspargin, pij dużo wody (polecam muszyniankę) i zjedz coś.
Doopie? Jakie brał inne używki to ważne w chuj.
Jeżeli chodzi ci o GABA a teraz to zrozumiałem, to deralizacja, poczucie dziwnego czucia kończyń itp.
Normalka, max 1 miesiąc.
Stary post, ale w trosce o ludzi, którzy używaja lupki edytuje. benzo jak najbardziej można przedawkować. dezinformacja /Devixo
15 czerwca 2023Z4HI pisze: Mój pierwszy post nie wiem jak to się robi wiec po prostu napisze(w dużym skrócie, jak ktoś jest ciekawy to niech da znać). Za mną 2 nie przespane noce trochę zjedzonego 4cmc. Ale dziś nie wiem ile tego na raz zajebałem około 1.5g w bombce. widziałem ludzi, słyszałem glosy ale to chuj potem przez las spierdalałem przed kimś kogo jak się potem okazało nie było. Gdy się zorientowałem byłem w wielkich pokrzywach w jakimś lesie. Z włosów lał się pot z bluzki tam samo można było wyciskać pot. Teraz już jestem w domu wziąłem zimny prysznic już aż tak się nie pocę, ale boli mnie żołądek i ciężko się oddycha. Coś jeszcze mogę zrobić ?
Albo jesteś stary podatny na psychozy, albo zmień dilera serio.
Skąd wiesz. że to był klef? Pewnie gówno prawda.
26 maja 2023Rs3mati pisze: 6 tydzień leci na tej pierdolonej fluoksetynie i jedyne co s...[...]
Czego chcesz od tej fluoksetyny? Czujesz się jak na DXM i jeszcze ci źle? Daj jej czas jeszcze, fluksa długo rozwija skrzydła. We no troche bracie optymizmu. W młodym wieku ciężko żyć, szczególnie w tak szalonych czasach. Dorzuć coś do tej fluksy jak ci niewygodnie, nawet tą pregabę zawszoną i troche pomóż tym lekom wyrwać się z kryzysu. Nie wiem jakie masz z natury podejście do życia, te, które prezentujesz ci nie pomoże.
Jeśli chcesz możesz napisać mi priv i pogadamy. Powinienem cześciej czytać ten dział, ale jutro na 8 do roboty, a AMP trzyma :( . Chcesz medytacji... to nie jest takie proste. Zamiast marzyć o mnichach skup się na tu i teraz i działaj by było lepiej. Może takie coś ci pomoże:
https://www.youtube.com/watch?v=XLYhFwLUNi4
Nagranie transowe Paul McKenna - Grunt to pewność siebie
Trzymaj się i już nie odpisuj w tym wątku. Sprawę, zamykam. Jeśli potrzebujesz zapraszam na priv, albo w mniej pilnych.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.