Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3901 / 562 / 0
cos sie popsulo :korposzczur: chyba zeby jakos pokasowac te wpisy
moze sie przepelnilo czy coś

Scalono – Catch

wyglada na to, ze to popularny błąd
ale tak czy siak PST musiałby się zalogować, zeby to zrestartować i naprawić.
  • 445 / 66 / 0
Jest ktoś, kto ogarnia programowanie i chciałby pomóc w powstaniu makfindera v2? Już prawie wszystko gotowe, jedynie mam problem z dodaniem ocen i jeszcze jednej rzeczy. Jakby coś, to pm.
  • 5136 / 891 / 0
Cześć. Poproszę o hasło do makfindera. Dawno nie używałem i zapomniałem. Na priv
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3 / / 0
Witajcie.Pierwszy mój post.
Poprosze hasło do wyszukiwarki.
W moim mieście,małym tylko aktywne miał markiet D@@o w kilogramowych(Francja i Hiszpania)na koniec to UE pochodzenie.
500gram mnie robiło,gluta nie zaliczyłem z maku nigdy,dawno temu po 1,5centka tak.
Teraz nic tu nie ma.
Ostatnio 4x200 mg Tramalu robiło mnie na7.
Pozdro dla wszystkich:)
  • 115 / 20 / 0
Znowu padł?

@NahoyCito mogę pomóc
Za dnia idiotą, w nocy zaś debilem.
  • 5136 / 891 / 0
No to lipa. Jak jej towar przestanie schodzic to się zdziwi kobita.
Nawet w nowe opakowania zainwestowała , w ulotki z podziękowaniami i makulaturę .

Pamięta ktoś hasło do makfindera ?

http://pst.rf.gd/logowanie.php

Poproszę o wiadomość pw

przeniesiono - łysy
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 80 / 12 / 0
Cała baza danych z MakFinder'a została usunięta? Po zalogowaniu nic nie pokazuje, nawet dodać nie można. Gdzie się podziały te wszystkie serie?
  • 64 / 4 / 0
Od jakiegoś już czasu tak jest że nic się nie wyświetla. Cholera wie co się tam zadziało.
  • 24 / 1 / 0
Witajcie.

ponoć znów działa. Czy ktoś mógłby, bardzo ładnie Was proszę, podać hasło na PW? Wszystkie osoby do których mamy się zgłaszać po hasło są nieaktywne od 2 lat lub coś w ten deseń.. Pisałem do Nahooycito ale też przestał się logować mniej więcej wtedy, kiedy napisałem PW :P jakaś klątwa

Tracę nadzieje. Pomóżcie ktoś plz.
  • 2658 / 559 / 0
@TRD2 Kolego, odpisałem Ci w wątku makfinder v2. Skąd takie rewelacje, że znowu działa? Aktualnie wciąż trwa chyba największa susza ostatniej dekady jeżeli chodzi o aktywne maki.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.