Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
moze sie przepelnilo czy coś
Scalono – Catch
wyglada na to, ze to popularny błąd
ale tak czy siak PST musiałby się zalogować, zeby to zrestartować i naprawić.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Poprosze hasło do wyszukiwarki.
W moim mieście,małym tylko aktywne miał markiet D@@o w kilogramowych(Francja i Hiszpania)na koniec to UE pochodzenie.
500gram mnie robiło,gluta nie zaliczyłem z maku nigdy,dawno temu po 1,5centka tak.
Teraz nic tu nie ma.
Ostatnio 4x200 mg Tramalu robiło mnie na7.
Pozdro dla wszystkich:)
@NahoyCito mogę pomóc
Nawet w nowe opakowania zainwestowała , w ulotki z podziękowaniami i makulaturę .
Pamięta ktoś hasło do makfindera ?
http://pst.rf.gd/logowanie.php
Poproszę o wiadomość pw
przeniesiono - łysy
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
ponoć znów działa. Czy ktoś mógłby, bardzo ładnie Was proszę, podać hasło na PW? Wszystkie osoby do których mamy się zgłaszać po hasło są nieaktywne od 2 lat lub coś w ten deseń.. Pisałem do Nahooycito ale też przestał się logować mniej więcej wtedy, kiedy napisałem PW :P jakaś klątwa
Tracę nadzieje. Pomóżcie ktoś plz.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.