The body or a conscious mind'
Druga akcja jak zajebałem 300 mg dexa w gimbie a ważyłem wtedy 60 kg to nic nie ogarnialem i myliłem klasy. Niewiem jakim cudem się nikt nie kapnął
Nawdupcalem sie o wiele za duzo citroseptu (extrakt grapefruita) i wrzucony na to DXM porobil mnie mocarnie na 24h nie wiedzialem gdzie jest gora gdzie dol jeszcze nastepnego dnia w robocie nacpany lekko .
Po relanium opalalem vapcapa i wypadl mi na gola klate skutkujac oparzeniem .
Zjarany wrzucilem bagiekte czosnkowa do mikrofali zamiast pieca i rzygalem przez okno pozniej bo surowa ...
Prawie ćwierć uncji poszło sie jebac… jak pasta to tylko bombing i palce lizać
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Brałem pierwszy i ostatni raz klony.
Czekając na matkę w aucie wziołem dwa tabsy, bo "co się może stac".
Skończyłem z padaczką na sorze, na wpół świadomy. Na szczęście poszło na odwodnienie (:
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.