The body or a conscious mind'
Druga akcja jak zajebałem 300 mg dexa w gimbie a ważyłem wtedy 60 kg to nic nie ogarnialem i myliłem klasy. Niewiem jakim cudem się nikt nie kapnął
Nawdupcalem sie o wiele za duzo citroseptu (extrakt grapefruita) i wrzucony na to DXM porobil mnie mocarnie na 24h nie wiedzialem gdzie jest gora gdzie dol jeszcze nastepnego dnia w robocie nacpany lekko .
Po relanium opalalem vapcapa i wypadl mi na gola klate skutkujac oparzeniem .
Zjarany wrzucilem bagiekte czosnkowa do mikrofali zamiast pieca i rzygalem przez okno pozniej bo surowa ...
Prawie ćwierć uncji poszło sie jebac… jak pasta to tylko bombing i palce lizać
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Brałem pierwszy i ostatni raz klony.
Czekając na matkę w aucie wziołem dwa tabsy, bo "co się może stac".
Skończyłem z padaczką na sorze, na wpół świadomy. Na szczęście poszło na odwodnienie (:
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.