The body or a conscious mind'
Druga akcja jak zajebałem 300 mg dexa w gimbie a ważyłem wtedy 60 kg to nic nie ogarnialem i myliłem klasy. Niewiem jakim cudem się nikt nie kapnął
Nawdupcalem sie o wiele za duzo citroseptu (extrakt grapefruita) i wrzucony na to DXM porobil mnie mocarnie na 24h nie wiedzialem gdzie jest gora gdzie dol jeszcze nastepnego dnia w robocie nacpany lekko .
Po relanium opalalem vapcapa i wypadl mi na gola klate skutkujac oparzeniem .
Zjarany wrzucilem bagiekte czosnkowa do mikrofali zamiast pieca i rzygalem przez okno pozniej bo surowa ...
Prawie ćwierć uncji poszło sie jebac… jak pasta to tylko bombing i palce lizać
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Brałem pierwszy i ostatni raz klony.
Czekając na matkę w aucie wziołem dwa tabsy, bo "co się może stac".
Skończyłem z padaczką na sorze, na wpół świadomy. Na szczęście poszło na odwodnienie (:
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.