Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ale co do dawkowania to ci nie pomogę. Bo dla mnie dużo to by było 160mg, ale to inny case
Ps. @jogurt miałeś rację 90 było trochę za dużo. zmniejszyłem do 60, po tygodniu jak wziąłem 90 (jako test) to zadziałało jak w pierwszych dwóch dniach. Wgl zwiększanie dawki DXM daje z powrotem efekt "pierwszego tygodnia"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Smigasz ładnie po kilku aptekach i cieszysz się ze swoich paczuszek
Co do tolerki, wydaje mi się (z krótkiego doświadczenia) że jak dnia 1 zarzucić deksa na czysto bez niczego, to parę następnych dni będzie zmniejszona tolerancja na x y i z
Ostatnio zacząłem interesować się tematem zbijania tolerancji na stymulanty, ponieważ zawsze potrzebowałem ich dużych dawek i szybko mnie puszczały, Od ponad tygodnia zacząłem zazywac 15 mg DXM przed snem i 30 mg DXM rano, tylko zastanawiam się czy nie robię błędu bo codziennie jestem też na metylofenidacie, w dawkach ok 50 mg na dzien i za bardzo nue widzę spadku tolerancji na metylofenidat i też nie czuje zbytnio jego działania, w większych dawkach metylofenidatu czuje tylko skutki uboczne typu niepokój, poddenerwowanie i pocenie się, zastanawiam się czy przez jednoczesne zazywanie DXM i metylofenidatu, DXM nie blokuje działania metylofenidatu. Czy takie zbijanie tolerancji powinno się odbywać za pomocą DXM przy całkowitej abstynencji od metylofenidatu ? Czy mogę to robić jednocześnie.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.