Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ale co do dawkowania to ci nie pomogę. Bo dla mnie dużo to by było 160mg, ale to inny case
Ps. @jogurt miałeś rację 90 było trochę za dużo. zmniejszyłem do 60, po tygodniu jak wziąłem 90 (jako test) to zadziałało jak w pierwszych dwóch dniach. Wgl zwiększanie dawki DXM daje z powrotem efekt "pierwszego tygodnia"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Smigasz ładnie po kilku aptekach i cieszysz się ze swoich paczuszek
Co do tolerki, wydaje mi się (z krótkiego doświadczenia) że jak dnia 1 zarzucić deksa na czysto bez niczego, to parę następnych dni będzie zmniejszona tolerancja na x y i z
Ostatnio zacząłem interesować się tematem zbijania tolerancji na stymulanty, ponieważ zawsze potrzebowałem ich dużych dawek i szybko mnie puszczały, Od ponad tygodnia zacząłem zazywac 15 mg DXM przed snem i 30 mg DXM rano, tylko zastanawiam się czy nie robię błędu bo codziennie jestem też na metylofenidacie, w dawkach ok 50 mg na dzien i za bardzo nue widzę spadku tolerancji na metylofenidat i też nie czuje zbytnio jego działania, w większych dawkach metylofenidatu czuje tylko skutki uboczne typu niepokój, poddenerwowanie i pocenie się, zastanawiam się czy przez jednoczesne zazywanie DXM i metylofenidatu, DXM nie blokuje działania metylofenidatu. Czy takie zbijanie tolerancji powinno się odbywać za pomocą DXM przy całkowitej abstynencji od metylofenidatu ? Czy mogę to robić jednocześnie.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.