Grzyby były całkiem spoko, 2C-B również, ale dupy nie urywały psychodeliki. LSD zdecydowanie za grube dla mnie.
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
Od delegalizacji nie smakowałem ponownie, a bardzo bym chciał.
20 listopada 2022jarato165 pisze: mam pytanie czy da rade jakoś cbd zmodyfikować tak aby działalo jak THC miałem w planach kupic thicodin i rozkruszyć tabletki w wodzie i zamaczać w tym topka ? sprawdzi sie to
Co do tematu to jak dla mnie fentanyl IV nie jest porównywalny do niczego innego, stimy się chowają (przy czym próbowałam ich tylko 3 razy w życiu więc może się nie znam), morfina też. Kiedy pierwszy raz się odważyłam go wziąć w ten sposób to później mi się zachciało płakać, że nie zdecydowałam się na to wcześniej i zmarnowałam tyle pięknych przeżyć :P Chociaż jak chodzi o euforię samego wjazdu to morfina + oxy + relanium IV bezapelacyjnie wygrywa.
No a z tych stimów co je 3 razy próbowałam, bo ktoś mi dorzucił w gratisie to najlepsza jest pod tym względem euforycznym kokaina a najgorsze MDMA (nawet nie jestem do końca pewna co do tego drugiego, czy to było to, ale nawet jeśli nie było to przez ten 1 raz niestety bardzo mocno się zraziłam do tej substancji).
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.