Grzyby były całkiem spoko, 2C-B również, ale dupy nie urywały psychodeliki. LSD zdecydowanie za grube dla mnie.
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
Od delegalizacji nie smakowałem ponownie, a bardzo bym chciał.
20 listopada 2022jarato165 pisze: mam pytanie czy da rade jakoś cbd zmodyfikować tak aby działalo jak THC miałem w planach kupic thicodin i rozkruszyć tabletki w wodzie i zamaczać w tym topka ? sprawdzi sie to
Co do tematu to jak dla mnie fentanyl IV nie jest porównywalny do niczego innego, stimy się chowają (przy czym próbowałam ich tylko 3 razy w życiu więc może się nie znam), morfina też. Kiedy pierwszy raz się odważyłam go wziąć w ten sposób to później mi się zachciało płakać, że nie zdecydowałam się na to wcześniej i zmarnowałam tyle pięknych przeżyć :P Chociaż jak chodzi o euforię samego wjazdu to morfina + oxy + relanium IV bezapelacyjnie wygrywa.
No a z tych stimów co je 3 razy próbowałam, bo ktoś mi dorzucił w gratisie to najlepsza jest pod tym względem euforycznym kokaina a najgorsze MDMA (nawet nie jestem do końca pewna co do tego drugiego, czy to było to, ale nawet jeśli nie było to przez ten 1 raz niestety bardzo mocno się zraziłam do tej substancji).
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.