Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 232 / 108 / 0
Kwestia osobnicza, dla mnie mefedron. No i marihuana :) Zarąbista sativa i wcale nie potrzebne są jakieś wyszukane wynalazki w moim przypadku.

Grzyby były całkiem spoko, 2C-B również, ale dupy nie urywały psychodeliki. LSD zdecydowanie za grube dla mnie.
<Static>
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
  • 2535 / 594 / 0
Połączenie stymulanta z marihuaną tez jest bardzo euforyzujace.Kocham moment,kiedy zajaram po stimie.Euforia i psychodela,ale do tego clearhead,muzyka zaczyna brzmiec jeszcze głebiej,ale wciąż klepie jak to po stymulantach.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
Najbardziej euforyzujący narkotyk zdecydowanie stary dobry metafedron, czyli inaczej 3MMC.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
Nie potrafię podać jednego. Po MDMA czy benzofuranach jest sztuczna euforia, taka wręcz nachalna że banan na ryju automatycznie, mefedron wiadomo też rozpierdala a po psychodelikach miałem wybuchy śmiechu i nie raz cały peak się śmiałem tak że aż brzuch bolał bo wszystko śmieszyło, taka nietypowa euforia.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2535 / 594 / 0
No,jakby śmieszył fakt,że cokolwiek istnieje.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2804 / 361 / 0
Po moich " przeżyciach " i próbach to MDMA THC całkiem fajnie mi " wchodzi " no i 1 raz z fentanylem
  • 3455 / 555 / 2
Najbardziej euforyzujący narkotyk mefedron metafedron tylko tu zdania są podzielone.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 714 / 435 / 0
Według mnie - mix MXE z 2cb. Co do jednej substancji to zdecydowanie grzyby. Nic nie dało mi tak potężnej euforii, wrażenia dosłownie wygrzewania całego ciała w spazmach przyjemnośći. To jest euforia nieosiągalna dla zaściankowych ketonów 3 kategorii drodzy forumowicze niestety,ale wiadomo mef też ma swój urok
  • 0 / 3 / 0
Tylko mefedron jak nic innego.
Od delegalizacji nie smakowałem ponownie, a bardzo bym chciał.
  • 549 / 176 / 0
20 listopada 2022jarato165 pisze:
mam pytanie czy da rade jakoś cbd zmodyfikować tak aby działalo jak THC miałem w planach kupic thicodin i rozkruszyć tabletki w wodzie i zamaczać w tym topka ? sprawdzi sie to
O kurwa że co %-D CO chciałeś zrobić??

Co do tematu to jak dla mnie fentanyl IV nie jest porównywalny do niczego innego, stimy się chowają (przy czym próbowałam ich tylko 3 razy w życiu więc może się nie znam), morfina też. Kiedy pierwszy raz się odważyłam go wziąć w ten sposób to później mi się zachciało płakać, że nie zdecydowałam się na to wcześniej i zmarnowałam tyle pięknych przeżyć :P Chociaż jak chodzi o euforię samego wjazdu to morfina + oxy + relanium IV bezapelacyjnie wygrywa.

No a z tych stimów co je 3 razy próbowałam, bo ktoś mi dorzucił w gratisie to najlepsza jest pod tym względem euforycznym kokaina a najgorsze MDMA (nawet nie jestem do końca pewna co do tego drugiego, czy to było to, ale nawet jeśli nie było to przez ten 1 raz niestety bardzo mocno się zraziłam do tej substancji).
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
ODPOWIEDZ
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.