11 stycznia 2023blokowiska666 pisze: Jaką odmiankę palić w celu nie kończenia z opierdoleniem połowy lodówki?![]()
Jest taka odmiana od Seedsmana - Diet Durban THCV. To jest wyselekcjonowany Durban o podwyższonej ilości THCV. Kannabinoid ten, jak podają internety, poza innymi różnymi ciekawymi efektami tłumi też apetyt, co jest chyba najciekawszym z efektów. Pewnie stąd w nazwie odmiany "diet".
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
11 stycznia 2023CieplaPoduszka pisze: @blokowiska666 to nie tylko kwestia odmiany ale tez nastawienia . Kup tylko tyle przekasek ile zamierzasz zjesc na fazie i zorganizuj sobie jakies zajecie typu spacer albo puzzle (ostatnio probowalem 250 ulozyc , fajna zabawa ale wszystko trwa 2x dluzej xD). Mozesz tez nie wiem , rysowac , zrobic goraca kapiel , seks z dziewczyna - limitem jest kreatywnosc . Ja mam w zwyczaju pic duzo herbaty czy soku bo nie dosc ze nawadnia to zapycha bebech tez .
Fakt, że ostatnio paliłem indyki głównie, które kamieniują i dają mega gastro.
11 stycznia 2023jezus_chytrus pisze: Ja tam ma zawsze dobre nastawienie przed więc dla mnie to kwestia odmiany : D
11 stycznia 2023blokowiska666 pisze: Jaką odmiankę palić w celu nie kończenia z opierdoleniem połowy lodówki?![]()
Im starszy jestem tym bardziej po jaraniu chcę tylko wpierdalać i leżeć jak wieprz, 3 w nocy eso w kuchni gotuje spaghetti bo wszystko "gotowe" już zjedzone.![]()
Musisz się odzwyczaić od obżarstwa na fazie nie jest to level easy ale do zrobienia.
EDIT
Przeprowadziłem eksperyment. Mało dzisiaj jadłem, po nabiciu szybciej zacząłem się robić głodny i to jest jedyny przypadek jaki mnie dopadł jeśli chodzi o gastro po mj.
ps - jesli to byla resztka i to pierwsze takie doswiadczenie to obstawiam ze wczesniej cos tak nie kopalo
Mięsa nie jem ale uwielbiam wszelkie sery na ciepło, raz z ziomkiem zamówiłem pizzę z 8 serami
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.