11 stycznia 2023blokowiska666 pisze: Jaką odmiankę palić w celu nie kończenia z opierdoleniem połowy lodówki?![]()
Jest taka odmiana od Seedsmana - Diet Durban THCV. To jest wyselekcjonowany Durban o podwyższonej ilości THCV. Kannabinoid ten, jak podają internety, poza innymi różnymi ciekawymi efektami tłumi też apetyt, co jest chyba najciekawszym z efektów. Pewnie stąd w nazwie odmiany "diet".
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
11 stycznia 2023CieplaPoduszka pisze: @blokowiska666 to nie tylko kwestia odmiany ale tez nastawienia . Kup tylko tyle przekasek ile zamierzasz zjesc na fazie i zorganizuj sobie jakies zajecie typu spacer albo puzzle (ostatnio probowalem 250 ulozyc , fajna zabawa ale wszystko trwa 2x dluzej xD). Mozesz tez nie wiem , rysowac , zrobic goraca kapiel , seks z dziewczyna - limitem jest kreatywnosc . Ja mam w zwyczaju pic duzo herbaty czy soku bo nie dosc ze nawadnia to zapycha bebech tez .
Fakt, że ostatnio paliłem indyki głównie, które kamieniują i dają mega gastro.
11 stycznia 2023jezus_chytrus pisze: Ja tam ma zawsze dobre nastawienie przed więc dla mnie to kwestia odmiany : D
11 stycznia 2023blokowiska666 pisze: Jaką odmiankę palić w celu nie kończenia z opierdoleniem połowy lodówki?![]()
Im starszy jestem tym bardziej po jaraniu chcę tylko wpierdalać i leżeć jak wieprz, 3 w nocy eso w kuchni gotuje spaghetti bo wszystko "gotowe" już zjedzone.![]()
Musisz się odzwyczaić od obżarstwa na fazie nie jest to level easy ale do zrobienia.
EDIT
Przeprowadziłem eksperyment. Mało dzisiaj jadłem, po nabiciu szybciej zacząłem się robić głodny i to jest jedyny przypadek jaki mnie dopadł jeśli chodzi o gastro po mj.
ps - jesli to byla resztka i to pierwsze takie doswiadczenie to obstawiam ze wczesniej cos tak nie kopalo
Mięsa nie jem ale uwielbiam wszelkie sery na ciepło, raz z ziomkiem zamówiłem pizzę z 8 serami
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.