Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
30 grudnia 2017blackgoku pisze: Daj lepsze zdjęcie, bo niewiele widać.
Jak wiesz jak to mnie oświeć jakimś printscreenem.
[mention]HaileEris23a[/mention], to zmniejsz trochę jak Ci nie chce się załączyć. Dodawać zdjęcia możesz w pełnym edytorze. Te zdjęcie, co dodałeś to jest wielkości avatara, czyli nic nie można zobaczyć., /black goku
Szkoda czasu na takie zabawy. Poza tym - salvia divinorum sama z siebie rośnie dość szybko i jest w uprawie względnie łatwa, a do przedłużania działania są inne metody, np. można dopalić konopi albo połączyć palenie z żuciem...
Generalnie nie wiem czy udałoby się zaszczepić SW na SLekarskiej , ale można próbować jak konopie na chmielu.
Ale musiałbym mieć z dziesięć roślin aby próbować , a mam dwie.
Nie cytujemy postów bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Doszło 6 żywych. Liście oczywiście opadły. Po aklimatyzacji 3tyg postanowiłem że potnę gałązki i zrobię więcej sadzonek. Wyszło mi 16 pięknie ukorzenionych badyli.
Trzymam je na południowym "parapecie"
Mam nadzieję że coś z tego wyjdzie. Narazie pięknie się zielenią. Paręnaście lat temu miałem kilka sadzonek i susz był super jakości zarówno jak i domowe extrakty miały przyzwoitą moc.
Odmiana to stara przywieziona przez Wassona i Hoffmana oczywiście wszystko to klony tej odmiany.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.