Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
30 grudnia 2017blackgoku pisze: Daj lepsze zdjęcie, bo niewiele widać.
Jak wiesz jak to mnie oświeć jakimś printscreenem.
[mention]HaileEris23a[/mention], to zmniejsz trochę jak Ci nie chce się załączyć. Dodawać zdjęcia możesz w pełnym edytorze. Te zdjęcie, co dodałeś to jest wielkości avatara, czyli nic nie można zobaczyć., /black goku
Szkoda czasu na takie zabawy. Poza tym - salvia divinorum sama z siebie rośnie dość szybko i jest w uprawie względnie łatwa, a do przedłużania działania są inne metody, np. można dopalić konopi albo połączyć palenie z żuciem...
Generalnie nie wiem czy udałoby się zaszczepić SW na SLekarskiej , ale można próbować jak konopie na chmielu.
Ale musiałbym mieć z dziesięć roślin aby próbować , a mam dwie.
Nie cytujemy postów bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Doszło 6 żywych. Liście oczywiście opadły. Po aklimatyzacji 3tyg postanowiłem że potnę gałązki i zrobię więcej sadzonek. Wyszło mi 16 pięknie ukorzenionych badyli.
Trzymam je na południowym "parapecie"
Mam nadzieję że coś z tego wyjdzie. Narazie pięknie się zielenią. Paręnaście lat temu miałem kilka sadzonek i susz był super jakości zarówno jak i domowe extrakty miały przyzwoitą moc.
Odmiana to stara przywieziona przez Wassona i Hoffmana oczywiście wszystko to klony tej odmiany.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.