Codziennie patrzę na nie, gdy wyciągam wagę, żeby suplementować jego upośledzonych kuzynów, którzy nie dorastają mu działaniem do pięt. Można też kupić z innych sklepów, ale nie wiem czy lepiej inwestować w złoto czy w fenylopiracetam.
Jak dałem go 3 różnym osobom to ten pierwszy postamfetaminowy kop zawsze robił im ten efekt WOW
Powód: cut źródła
Połknąłem 2x kapsułki + alcar + kawa i zdaje się wszystko gra - skupienie, motywacja, ciut ciśnienie
Powód: j/w
Dziś dotarła paczka od [cut, źródło] w kapsułkach 50mg x 90sztuk = 100 zł, więc naprawdę spoko.
Połknąłem 2x kapsułki + alcar + kawa i zdaje się wszystko gra - skupienie, motywacja, ciut ciśnienie
Powód: j/w
Hydrazyd jak we wszystkich sklepach. Działa inaczej niż czysty fenylopiracetam. Bardziej stymuluje mentalnie. Fizycznie - słabo.
Moje pierwsze doświadczenia z phenylo było kilka lat temu z tego samego źródła, z tą różnicą że kupowałem go w zamkniętych kapsułkach z dodatkiem DMAE. Prokrastynacja zażegnana, słowotok, koncentracja, dobre samopoczucie. No po prostu miód. W tamtym okresie to był też hydrazyd? Ktoś się wypowie?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.