Codziennie patrzę na nie, gdy wyciągam wagę, żeby suplementować jego upośledzonych kuzynów, którzy nie dorastają mu działaniem do pięt. Można też kupić z innych sklepów, ale nie wiem czy lepiej inwestować w złoto czy w fenylopiracetam.
Jak dałem go 3 różnym osobom to ten pierwszy postamfetaminowy kop zawsze robił im ten efekt WOW
Powód: cut źródła
Połknąłem 2x kapsułki + alcar + kawa i zdaje się wszystko gra - skupienie, motywacja, ciut ciśnienie
Powód: j/w
Dziś dotarła paczka od [cut, źródło] w kapsułkach 50mg x 90sztuk = 100 zł, więc naprawdę spoko.
Połknąłem 2x kapsułki + alcar + kawa i zdaje się wszystko gra - skupienie, motywacja, ciut ciśnienie
Powód: j/w
Hydrazyd jak we wszystkich sklepach. Działa inaczej niż czysty fenylopiracetam. Bardziej stymuluje mentalnie. Fizycznie - słabo.
Moje pierwsze doświadczenia z phenylo było kilka lat temu z tego samego źródła, z tą różnicą że kupowałem go w zamkniętych kapsułkach z dodatkiem DMAE. Prokrastynacja zażegnana, słowotok, koncentracja, dobre samopoczucie. No po prostu miód. W tamtym okresie to był też hydrazyd? Ktoś się wypowie?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.