W ciągu dnia 8-10 godzin pracuje, na forum jestem również sporo, bo przelotem. Do tego dochodzi trening w ciągu dnia od 45 minut do 2 godzin, spędzenie czasu z partnerką, oraz realizacje pracy po pracy + forum. Także niedługo chyba będę musiał z czegoś zrezygnować, bo ten pęd być może mnie przerasta.
Akurat forum i Narkopedia to dodatek, bardzo poprawia mi humor dyskusja z Wami. Zaangażowanie? Wiesz, ja bardzo szybko zlepiam zdania i buduje tekst, więc wysłowienie nie sprawia mi problemu. Stąd bardzo łatwo mi tutaj z ludźmi rozmawiać i robię to w miarę ekspresowo.
Inne emocjonujące "mniej" wydarzenia to jakie? Bo czas na serial lub relaks z piwem - też mam na to czas. :D
Kwestia piorytetów bro!
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
najlepsze porady na psyche nic nie dadzą na paskudny nastrój jak nie jadłeś albo nie piłeś przez dlugi czas, rodzaj diety pewnie też ma znaczenie, chemia... no dużo czynników
nie mowie ze porady sa zle, trza je powtarzac i utrwalac,
jakbysmy zmieniali charakter po powtorzeniu tylko jeden raz w myslach jakiegos zdania to by byla chujnia
chema ma wpływ na psychę, psycha na chemę, błędne koło,
destruktywny jak i przeciwnie,
ale rzeczywiscie ten dyskomfort przed innymi, wiem co to za uczucie, trza zaryzykowac, cos odpierdolic, przeprowadzic sie, nie wiem, ja tego nie pokonalem, jest troche lepiej niz kiedys
czasami sie pojawia, czasami nie
no kurfa mozna pisac w nieskonczonosc
Dieta też ważna, nerwowość i stres może zwiększać się przez złe odżywianie, z tym ostatnio mam problem. Za mało jem, albo zbyt słabo zbilansowana dieta.
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
24 października 2022hubii pisze: U mnie bardziej jelita i serce nawalają niż mózg na przykład, tak mi się wydaje, i odbija sie na OUN.
https://www.youtube.com/watch?v=775-MclbCAw&t=567s
W innym filmiku wspominał też jakoś, że - może to sciencefiction, ale bakterie w jelitach komunikują się z mózgiem
albo mogą się komunikować,
coś w tym stylu, ale nie pamiętam w którym.
Zapadło mi to zdanie, bo pomyślałem - ziomeczku, dokładnie tak jak mówisz, nie jestem sam
Przenieście jak nie pasuje - dla mnie nerwice, lęki itp. to to samo prawie.
stres osiągnął u mnie apogeum, pewne wydarzenia i złe decyzje sprawiły, że prawie na dnie się znalazłem.
Wiem co mi na dłuższą metę pomoże, wiem co jest przyczyną. W przyszłości i na terapie się pewnie wybiorę (kiedyś krótko chodziłem i pomogło)
Ale nie mogę wytrzymać teraźniejszości. Za jakiś czas wyjeżdżam do pracy i muszę po prostu do tego czasu wytrzymać. Ale codziennie mam chęć się zabić, od rana do wieczora aż oddychanie mnie boli, bo to uczucie jakbym dowiedział się że ktoś bliski umarł i to uczucie dużo silniejsze utrzymuje się przez cały czas.
Nie wiem co mam robić, chciałbym wziąć coś co mi pomoże się uspokoić. Znalazłem Hydroxyzinum i nawet trochę pomogło ale już nie mam. Czy internetowe strony z receptami dadzą ten lek jak na swoim koncie nigdy tej recepty nie miałem? Chyba jest on w miarę lajtowy?
Bo może uzależnić (nie z taką siłą jak opio, ale trochę może...).
hydroksyzyna jak pomagała to też niezły pomysł, ja tego nie brałem, bezpieczne substancje nie potrafią skasować całego złego nastroju bez skutków ubocznych - ale trzeba trochę o problemach pamiętać w pewnym sensie mimo chujni, dobra nvm...
W sumie chyba podobną sytuację mam też wiem co robić, ale teraźniejszość wkurwia narazie i pare nowych sytuacji się szykuje. Z pregabą łatwiej, ale nie polecam dużo, bo troszkę ogłupia (pamięć ciut słabsza) i ma sporo innych wad, ale zalety też jako takie spoko, powodzenia.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.