Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
19 października 2022WALLSTREET pisze: Do czego Ty chcesz ją włączyć ?
Kiedyś u lekarza mi ją przepisali i nawet na początku działała a obecnie lecę na samym escitalopramie i zastanawiam się czy warto ponowić ten lek a lekarz jest sceptyczny i proponuje zmianę leku na wenlafaksyne lub inny ssri.
A ten Twój lekarz, raczej powinien patrzeć w stronę tego, co Ci pomagało.
Często właśnie łączy się SSRI i pregabaline.
Bo powiem tak średnio działa.
A pregabalinę w jakich dawkach się stosuje w nerwicy?
"Rutyna to rzecz zgubna "
Pytam tylko czy można.
Pregabalina to zajebisty wzmacniacz, można wtedy dzięki niej osiągnąć stan, jak to Rzymianie mawiali, "Pizdeum Maximum". Ciekaw jestem jak się łączy z dysocjantami, zwłaszcza z arylkami.
W piątek przyszła mi paczka 150x57 pregaby. Oczywiście było już w piątek potestowane na 300mg i bardzo przyjemne, podobne w sumie do Phenibutu, który biorę od kilku miesięcy 2x w tygodniu(środa, sobota) w dawkach 2/2,5g. Wczoraj brałem znowu 300mg pregaby i zadziałała nawet lepiej niż za pierwszym razem(ostatni piątek). Moje pytanie to: czy jak wezmę dzisiaj wieczorem znowu te 300mg to podziała? Jutro nie będzie brana na pewno, bo Phenibut. Ogólnie takie branie 3x w tyg rekreacyjnie ujdzie na dłuższą mete? Powiedzmy pon/wt/piątek? A i jak to wygląda z nabieraniem wagi? Jak jestem sportowym świrem i mam niski bf, diete to mimo wszystko istnieje możliwość nabrania wody/wagi przy braniu powiedzmy 2x w tyg rekreacyjnie?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata