Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
11 października 2022SAIGRY pisze: Przy regularnym braniu pregabaliny szybko wam rośnie tolerancja?
Np. zaczynacie brać 300mg dziennie i po jakimś czasie już tego nie czujecie tak dobrze jak na początku?
Działanie po czasie jest osłabione czy zanika całkiem?
Bierzesz co drugi dzień ja pytam o regularne codzienne branie, ktoś już z resztą odpowiedział, więc daruj sobie.
jednakże leczniczo sprawdza się i polecam lękowcom, zresztą dużo na jej temat wcześniej tu pisywałem.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Po łbie trzepie rekreacyjnie dwa dni, a później lipa raczej jest.
Zazdroszczę tym, co czuję jej działanie.
ja tam czuję jej działanie przeciwlękowe, nawet teraz przy niskiej dawce 300 mg/d. wiadomo, że jest to lekkie zredukowanie napięcia, które tylko ułatwia funkcjonowanie. walenie dawek przekraczających 600 mg jednorazowo musi zadziałać anksjolitycznie, choć to bym określił mianem raczej mocnej bomby a nie efektem terapeutycznym. taką porcję raczej każdy poczuję.
mi też pewnie tolerancja wzrośnie i coś będzie trzeba z tym faktem począć, ale póki co działa więc nie przejmuję się tym. generalnie jak ćpam opioidy z benzodiazepinami, to prega jest mi zbędna, a właśnie wracam po krótkiej przerwie do Tramalu/Bunondolu i zastanawiam się nad odstawką całkowitą wyżej omawianej przez nas pregabaliny.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.