Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
19 października 2022WALLSTREET pisze: Do czego Ty chcesz ją włączyć ?
Kiedyś u lekarza mi ją przepisali i nawet na początku działała a obecnie lecę na samym escitalopramie i zastanawiam się czy warto ponowić ten lek a lekarz jest sceptyczny i proponuje zmianę leku na wenlafaksyne lub inny ssri.
A ten Twój lekarz, raczej powinien patrzeć w stronę tego, co Ci pomagało.
Często właśnie łączy się SSRI i pregabaline.
Bo powiem tak średnio działa.
A pregabalinę w jakich dawkach się stosuje w nerwicy?
"Rutyna to rzecz zgubna "
Pytam tylko czy można.
Pregabalina to zajebisty wzmacniacz, można wtedy dzięki niej osiągnąć stan, jak to Rzymianie mawiali, "Pizdeum Maximum". Ciekaw jestem jak się łączy z dysocjantami, zwłaszcza z arylkami.
W piątek przyszła mi paczka 150x57 pregaby. Oczywiście było już w piątek potestowane na 300mg i bardzo przyjemne, podobne w sumie do Phenibutu, który biorę od kilku miesięcy 2x w tygodniu(środa, sobota) w dawkach 2/2,5g. Wczoraj brałem znowu 300mg pregaby i zadziałała nawet lepiej niż za pierwszym razem(ostatni piątek). Moje pytanie to: czy jak wezmę dzisiaj wieczorem znowu te 300mg to podziała? Jutro nie będzie brana na pewno, bo Phenibut. Ogólnie takie branie 3x w tyg rekreacyjnie ujdzie na dłuższą mete? Powiedzmy pon/wt/piątek? A i jak to wygląda z nabieraniem wagi? Jak jestem sportowym świrem i mam niski bf, diete to mimo wszystko istnieje możliwość nabrania wody/wagi przy braniu powiedzmy 2x w tyg rekreacyjnie?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.