Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
scalono - WRB
19 marca 2022lvckyy pisze: kofeina podbija działanie, ja pijąc bez kofeiny nawet nie zauważyłem działania pseudoefedryny wiec dla mnie np. mocna kawa to must have.
Spróbuj rozbić tabletki na pyl i wciągnąć, oczywiście w odpowiedniej ilości.
Dodam tez ze tolerka rośnie w zajebiscie szybkim tempie, wiec po kilku razach euforii może już nie być ;)
Nawet już lepsza i tańsza jest przeciętna uliczna feta :/
A co do tej fety to nie każdy ma dostęp, JESZCZE
02 grudnia 2021techniczny pisze: Zamiast tej pseudoefedeyny za 20zl która rozpierdala serce mocno na zjazdach lepiej sie zaopatrzyc w synefryne + jakis naturalny stymulant jak kofeina czy żeń szeń syberyjski, oczywiście w rozsądnych dawkach dostosowanych do siebie.
Jak dla mnie synefryna + yerba + guarana to przechuj dobre kombo
Ostatnio dolaczylem pregabaline i alprazolam i rowniez super sie komponuje
Od biedy zamiast benzo czy pregi uzywam l-teaniny/ashwy/herbaty matcha lub gunpowder
Sorry za prawie totalny offtop
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.