Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
scalono - WRB
19 marca 2022lvckyy pisze: kofeina podbija działanie, ja pijąc bez kofeiny nawet nie zauważyłem działania pseudoefedryny wiec dla mnie np. mocna kawa to must have.
Spróbuj rozbić tabletki na pyl i wciągnąć, oczywiście w odpowiedniej ilości.
Dodam tez ze tolerka rośnie w zajebiscie szybkim tempie, wiec po kilku razach euforii może już nie być ;)
Nawet już lepsza i tańsza jest przeciętna uliczna feta :/
A co do tej fety to nie każdy ma dostęp, JESZCZE
02 grudnia 2021techniczny pisze: Zamiast tej pseudoefedeyny za 20zl która rozpierdala serce mocno na zjazdach lepiej sie zaopatrzyc w synefryne + jakis naturalny stymulant jak kofeina czy żeń szeń syberyjski, oczywiście w rozsądnych dawkach dostosowanych do siebie.
Jak dla mnie synefryna + yerba + guarana to przechuj dobre kombo
Ostatnio dolaczylem pregabaline i alprazolam i rowniez super sie komponuje
Od biedy zamiast benzo czy pregi uzywam l-teaniny/ashwy/herbaty matcha lub gunpowder
Sorry za prawie totalny offtop
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.