Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
scalono - WRB
19 marca 2022lvckyy pisze: kofeina podbija działanie, ja pijąc bez kofeiny nawet nie zauważyłem działania pseudoefedryny wiec dla mnie np. mocna kawa to must have.
Spróbuj rozbić tabletki na pyl i wciągnąć, oczywiście w odpowiedniej ilości.
Dodam tez ze tolerka rośnie w zajebiscie szybkim tempie, wiec po kilku razach euforii może już nie być ;)
Nawet już lepsza i tańsza jest przeciętna uliczna feta :/
A co do tej fety to nie każdy ma dostęp, JESZCZE
02 grudnia 2021techniczny pisze: Zamiast tej pseudoefedeyny za 20zl która rozpierdala serce mocno na zjazdach lepiej sie zaopatrzyc w synefryne + jakis naturalny stymulant jak kofeina czy żeń szeń syberyjski, oczywiście w rozsądnych dawkach dostosowanych do siebie.
Jak dla mnie synefryna + yerba + guarana to przechuj dobre kombo
Ostatnio dolaczylem pregabaline i alprazolam i rowniez super sie komponuje
Od biedy zamiast benzo czy pregi uzywam l-teaniny/ashwy/herbaty matcha lub gunpowder
Sorry za prawie totalny offtop
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.